Arkadaşlar bu gün ttnet'den yeni aldığım fiber paketi= 20 Mbps İnternet- Telefon- Televizyon Ayda 50 TL olan paketim'in Fiber interneti bağlandı. İyi güzelde hiçbir zaman 20 Mbps olmadı.En fazla 17 Mbps oldu. Sorun ttnet'de mi yoksa bende mi??? Yoksa hep böyle mi???
ttnet hep mi böyle???
Arkadaşlar bu gün ttnet'den yeni aldığım fiber paketi= 20 Mbps İnternet- Telefon- Televizyon Ayda 50 TL olan paketim'in Fiber interneti bağlandı. İyi güzelde hiçbir zaman 20 Mbps olmadı.En fazla 17 Mbps oldu. Sorun ttnet'de mi yoksa bende mi??? Yoksa hep böyle mi???Normaldir kayıplar her zaman olur. 17Mbps 2MB indirme hızına tekabül ediyor. Ben 4Mbps için 95 TL ödüyorum Kıbrıs'ta. İnternet'in çok iyi.
Abi adadasın normal sonuçta :D Ben SuperOnline'dan memnunum. Eski müşteriyim diye kampanyamı yaptılar nabtılar SO'da internet trafiği olmayınca hız 8Mbps'den 16Mbps'ye artıyor :D
Not: Wi-Fi ile bağlanıyorum :D
16Mpbs iken çektiydim..
Şimdi çektiğim...
Dağılın gençler
Bu hızla 1/2 tb download ım var :)))
upload hızın çok düşük bu sorun yaratır.Mesala bende 8mbit internet var 8mbit internet alıyorum fakat kotayı geçtim 3.5mbbite düşürdüler.
Fakat ping im çok iyi :) 12ms birde laptop .Sabit 12 milisaniye.Oyunlarda çok çok önemli.
upload hızın çok düşük bu sorun yaratır.Mesala bende 8mbit internet var 8mbit internet alıyorum fakat kotayı geçtim 3.5mbbite düşürdüler.Ben 400/600 ping ile cod 4 mp oynuyordum hatta adminlik vs de yaptım yüksek ping de cok komik oluyor adamın 3-4 metre önünü tara gidip mermiye kendi kafa atıyor :DFakat ping im çok iyi :) 12ms birde laptop .Sabit 12 milisaniye.Oyunlarda çok çok önemli.
Dağılın gençlerİşte benimki de böyleydi (tabi dowload 0,60/upload 0,25) bir anda 20 Mbps geçince ve ilk hız testinde de 10 Mbps görünce bir anda sinirlendim.Sonra birkaç kez daha yapınca 15-16-17 yi gördüm.Rahatladım ama gene 3 Mbps gitti.Hayalim saniyede 2Mb dowload olayı suya düştü.Bu hızla 1/2 tb download ım var :)))