Arkadaşlar ben 8 mbps net limitsiz tarifesini kullanmaktayım. ttnet in sitesinden hız testi yaptım çıkan sonuç aşağıda sanırım sadece 6 mbps kullanabiliyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
TTNET Hız Testi Hakkında?
evet şuan 7 mbps 7/8 iyi santrale yakın olmalısın ama kullandığın tarifede sabit bi hız yok yani hız değişebilir
şuan 7megabittesin gayet normal bence bi düşüklük yok bende aynı şekilim
paket seçerken yazıları dikkatli okusak :) heryerde söylüyolar ama tekrar ediyim 8 mbps ye kadar internet hızı olarak geçiyo her yerde reklamlarda sitesinde heryerde bu şu oluyo üst sınır 8 mbps yani 8 mbps maximum çıkabileceğin hız demek oluyo yani santral yoğun olmayacak senin evinin alt yapısı kabloların kalitesi santrale uzaklığın uygun olacakki 8 mbps hıza ulaşabilesin eğer yanlış hatırlamıyosam 99 tl verirsen her ay o zaman sabit 8 mbps oluyo :)
kısacası 8 mbps ye kadar internet hızı demek
Eğer bir dosyayı internet download manager ile indirirsen hızının 8mbps olduğunu görürsün.Şöyle bir durum var : bende aynı tarifedeydim.Gece 2-5 arası çoğu kez 10-12 mbps gördüm.Rekorum 14 küsür mbps idi.TTnet çook tuhaf çoooooooookkkkkkkkkkkk.....
http://www.speedtest.net/result/1287271919.png
Haline şükret , bende güya 8mbps'ye kadar olan tarifedeyim :(
Arkadaşlar bu ttnetin yaptığı işlere pek inanmayın biraz önce aldığım sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Netim 1mbps sınırsız. Bu arada 4-5 gündür bağlantı sorunları yaşıyorum. Bağlantı koptuğunda 3-4 saat gelmiyor. Dosyalar 20-30 kb/sn de indiriyorum. ^3 gündürde 4440375 i arıyorum. günde en az 2 kere normal olarak 3 kere aradığım oluyor ve en az 7 dk en fazla 11 dk sürüyor görüşmelerim.