ttnet i ii ezmişler :)
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.3 senelik video yenimi farkettin.Eminim tek izlemeyen sensindir..
gökhan193 senelik video yenimi farkettin.Eminim tek izlemeyen sensindir..bende yeni izledim ama süüperrrrrrrrr :D:D bu bir paylaşımdır ;) bak bana faydası oldu bencee insanlarla alay etme ;)
FhIsThEkAlay eden yok.Ama 3 senelik herkesin izlediği videoyu koymaya gerek yok...gökhan193 senelik video yenimi farkettin.Eminim tek izlemeyen sensindir..bende yeni izledim ama süüperrrrrrrrr :D:D bu bir paylaşımdır ;) bak bana faydası oldu bencee insanlarla alay etme ;)
Bilen var bilmeyen var... 3 senelik olabilir..
Milyonlarca videonun olduğu bi sitede bu çok normal olur zaten...
belki internetle yeni tanışan veya chip e yeni üye olan insanlar olabilir...
belki o videoyu burdan ilk kez görecekler...
İhtimaller çookk o yüzden gereksiz bi msj yazmışsın arkadaşım..:)
Harika vallahi... Herkes seyretmeli!!!!!!!
süper ya bende ilk dea izledim
valla çok güzel yapmışalr dublajı.Teşekkürler
Bende ilk defa izledim,youtube a girdiğim yokki izleyim,onun yerine kotamı başka şeylere harcarım :)
Super yapmışlar ya kurt telekom,o okta aşağıda süpr olmuşşş:D
Quad-Corevalla çok güzel yapmışalr dublajı.TeşekküÖNEMLİ DEĞİL... yeni üye oldum, yolun başındyım... Beğendiğinize sevindim...
emre1990hayırlı olsun üyeligin ne diyelimQuad-Corevalla çok güzel yapmışalr dublajı.TeşekküÖNEMLİ DEĞİL... yeni üye oldum, yolun başındyım... Beğendiğinize sevindim...
bu arada video gercekten eskidi baya ama hala hosuma gidio ne hikmetse, belki o kadar eskide olsa o videonun zamanıyla simdiki arasında pek fark yoktur diemi ne:)
Bu videoya bakı bakıp güleceksin... Bİzdeki internetin hali...Reklamı şimdi yayınlasalar yine aynı etkiyi yapar... hala çokk yavaşız
ben demedimmi izlememiş kimse bak işte o yüzden dediydim alay etme diye bak kimse görmemiş
döferim haaaaa
FhIsThEkben demedimmi izlememiş kimse bak işte o yüzden dediydim alay etme diye bak kimse görmemişdöferim haaaaa
çocuklar çok tatlı ya :) seslendirme de çok güzel.
orjinal halini saymazsak bende ilk defa izledim
emre1990ne pis pis gülüon senide döferim haaaaaa
emre1990Normal gülüyüm bariigözlerin senin nie şaşı istersen bi yumruk atayım düzelsin istermisin ....
emre1990Normal gülüyüm bariigüyya gülüon gözler şaşı döfecem haaaaaakızım sen napıosun her önüne geleni dövüyormusun bakim hııı!!!
siniylendimm annejim öjüy bida yapmam uşlu cocuğum men bak hiç bişi yapmıom
Son Düzenleme: FhIsThEk ~ 09 Eylül 2007 12:57
FhIsThEkPolemiğe girmek istemiyorum....emre1990Normal gülüyüm bariigüyya gülüon gözler şaşı döfecem haaaaaakızım sen napıosun her önüne geleni dövüyormusun bakim hııı!!!
siniylendimm annejim öjüy bida yapmam uşlu cocuğum men bak hiç bişi yapmıom
bende ilk defa gördüm ama koptum.iiki eklemişsin emeğine sağlık emre..