ttnet'İn fiyat ve tarife ve müşteri hizmetlerinden memnunmusunuz.
ttnet araştırma yapmıyor vatandaşlar memnunmu değilmi!bizde böyle kendikendimize bir anket yapalım bari belki birileri görür ttnet de anlarlarvatandaşın memnun olup olmadığını.
TTNET'in fiyat ve tarifelerini nasıl buluyorsunuz?
memnunum diyene de neden diye bi anket yapman lazım aslında ...
ttnet sıkıldım ve adsl indirim diye girdğim forumlarda görünce sinir oluyor o yüzden açtım bu konuyu.ayrıca şurda yan komşumuz bulgaristandaki fiyatlarına bakarsanız ttnet nasıl dolandırğını daha iyi anlarsınız.
aşadaki fiyat bg nin devletin telekomu özel firmalar daha hızlı bir internet bağlantısı sağlıyorlar.
"Nefret ediyorum" diye bir seçenek de yapsaydın bari çünkü "memnun değilim" demek biraz hafif kalıyor =)
vdsl kullanıyorum o kadar para veriyorum upload 1mbıtle sınırlı :(
ttnetten kesinlikle memnun deılım ama fiyat mevzusnda ama hizmet olark hepsinden iyi
daha çok şık olmalı.
Nefret Ediyorum
İdare Eder
Hepsinin ... gibi?
fiyattanda hizmettende hiç memnun değilim sürekli net kesiliyor telefon calınca kesiliyor........
Memnun değilim olanıda anlamam zaten..
8Mb diyorlar izmitte oturuyorum benim merkeze uzaklığım 15 dk modemden bir yere bakıyorsun tam adını hatırlamıyorum 17-- diyor yani lafın kısası bu uzaklığa rağmen ben max 4 Mb kullanıyorum tabi bu en verimli zamanı için geçerli. yani 8 Mb parası versem kimse bana demez sen max 4 Mb kullanabilirsin diye. neyse birde kota olayımız var haliyle öncede online oyun oynarken 1 ay 24 saat açık kaldı maki sadece salı ları 2-3 sat kapanırdı. kotam 3 Gb geçmezdi arada downloadda yaparıdım şimdi öyle değil oyun yok bişey yok cam yok video yok kota 6Gb 7Gb bu işte bir terslik var. artık büyük bir şirketin internete el atması lazım "3G" ile bişeyler olur marım en yavaş interneti en pahalıya kullanıyoruz. bu kadar talep gören bir firma neden halen Fiberoptik çekmez anlamam size bir yerden alıntı ile durumumuzu anlatayım... ama ağlamak yok
İngiltere’de faaliyet gösteren Enformasyon Teknolojisi Keşif Vakfı tarafından yapılan araştırmada Türkiye’nin Avrupa’nın en yavaş internet ağına sahip ülkelerden biri olduğunu ortaya çıkardı. 15 Avrupa ülkesindeki geniş ağ hızlarını karşılaştıran araştırmacılar, Türkiye’nin saniyede 2 megabit hızla (mbps) bu alanda 12. olduğunu açıkladı. Listenin ilk sırasında saniyede 21,7 megabit hıza sahip Finlandiya yer alırken, ikinciliğe saniyede 18,2 megabit hıza sahip İsveç otururken, üçüncü sırada da saniyede 17,6 megabit hızla Fransa bulunuyor. Diğer ülkeler 4’üncü Hollanda (8,8 mbps),
memnun değilim!
geçmiş yıllara bakınca çok yol kat edildi internet hızı konusunda...
düşünün bir kere 6-7 yıl önce daha çevirmeli bağlantı kullanan avuçla para dağıtan bir sayfanın açılmasını dakikalarca bekleyen bir ülkeydik...
o yıllardan bu yıllara kadar çok şey değişti fakat biz hala dünyanın çoooooook gerisindeyiz bilmem ttnet veya diğer türk internet sunucuları bunun ne kadar farkındalar?
aslında bu onların işine geliyor
KAZ UYANMASIN AMAN YOLDUKÇA YOLALIM
mantığıyla bizim daha çok tüyümüz yolunur bu memlekette...
dünyanın bazı yerlerinde DVD filmler 1 - 2 saniye gibi bir sürede indirme rekorları kırılırken, biz bu hızlarla anca 1 günde zar zor indirebiliyoruz ama merak etmeyin bi kaç yıla kadar çok şeyler değişecek.
o zamana kadar yolunmaya devam yapacak birşey yok!
Fiyattan memnunum ama hızdan memnun değilim aynı fiyata bir kat daha hızlı bir bağlantı sağlasa herkes çok mutlu olacak.Müşteri desteği çok iyi bir kere aradım oda tarife değişikliği içindi sorunsuz kullanıyorum.
ttnet en kötüsünü yapıncaya kadar en kötüsü bu