dün aksama kadar ttnet 1 mb sınırsız kullanıyordum. Birden ttnet in bana hiç sormadan hızımı 8 mb ve faturayıda 45 tl den 50 tl yaptığını öğrendim. Bunlar nasıl bir zihniyet anlamıyorum. 8 mb e kadar olunca hız kendini gösterdi internet 1 saat var 15 dakika yok. Haber vermeden, sormadan hızımı nasıl değiştirdiler anlamadım. Nefret ediyorum artı ttnet ten...
ttnet in uyanıklığı
hakkını ara kardeşim göz yumma bence
8mbite geçtiğinden eminsen 1 ocaktan sonra 55 lira olacak
ama bence sen yanlış anlamışsın
hız değişmemiştir
1 mbps fiyatı 1 ocaktan sonra 50 lira olacak olay budur
vaybe benim net 8 mbit 180 kb indiriyor en fazla
ttnet in 8 mbit bağlantı hızı bildiğim kadarıyla 90 tl civarındaydı. Sizin veya sizlerin kullandığı tarife 8 mbit e kadar NET limitsiz tarifesi. TTNet bunun için 8 mbite kadar terimini kullanıyor. Açıklama gerekirse hatların yoğunluğuna göre hızınız en az 1 mbit olmak üzere en çok 8 mbite kadar yükseliyor. Bu hızınızı dediğim gibi hatların yoğunluğu belirliyor. 1 dakka önce bağlanmıştınız ve 5 mbit hızla internet bağlantınızı yeniden yaparsanız hızınızın değiştiğini göreceksiniz. Bunun herhangi bir şikayetini de yapamazsınız malesef. İmzaladığınız sözleşmede 8 mb' e kadar net limitsiz tarifesinin koşullarında yazıyor. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
ttnet in 8 mbit bağlantı hızı bildiğim kadarıyla 90 tl civarındaydı. Sizin veya sizlerin kullandığı tarife 8 mbit e kadar NET limitsiz tarifesi. TTNet bunun için 8 mbite kadar terimini kullanıyor. Açıklama gerekirse hatların yoğunluğuna göre hızınız en az 1 mbit olmak üzere en çok 8 mbite kadar yükseliyor. Bu hızınızı dediğim gibi hatların yoğunluğu belirliyor. 1 dakka önce bağlanmıştınız ve 5 mbit hızla internet bağlantınızı yeniden yaparsanız hızınızın değiştiğini göreceksiniz. Bunun herhangi bir şikayetini de yapamazsınız malesef. İmzaladığınız sözleşmede 8 mb' e kadar net limitsiz tarifesinin koşullarında yazıyor. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Zaten sorun da şu ben sözleşme falan imzalamadım. Birden hızım arttı bu şekilde. Ben 3 yıldır 1 mbps kullanıyorum. Bana sorulmadan bağlantı hızım değiştirildi :((
abi bende 3g var ama gprs çekiyo vodofone e160e var modemi 100tlye aldım aylık sınırsız 80tllik vodemnet paketi alıyorum ama indirme hızı 15kb modemin kapasitesi 3.6mb bende gprse göre bile yavaş paranla rezil oluyosun bi çözüm bulamadım ülkeyi soyguncular kapladı valla..
lokasyonla ilgili bi durum 8 mbps e kadr olsa bile bende de 180 le fln indiryor .d
Artık limitsiz diye bişi kalmadı sanırım arkadaşlar
1mb sınırsızım kıllandım diye geçmemiştim hiç bir tarifeye kendiliğinden 15 gb adil kullanım kotalı olmuş aq
şu indirim veriyoruz hikayesinde karı tanıtırken farkettim 25 gb yapacaklarmış eğer 24 aylık sözlşme daha imzalarsam nede olsa süperonline vdsl2 geliyor her ne kadar zamanının sömürücüleri olsalarda süper online falan
gelse saniyesinde geçerim
Yanlış anlaşılmasın ama neden hakkınızı aramadınız? değiştiği anda neden şikayet etmediniz?
Zaten sorun da şu ben sözleşme falan imzalamadım. Birden hızım arttı bu şekilde. Ben 3 yıldır 1 mbps kullanıyorum. Bana sorulmadan bağlantı hızım değiştirildi :((
oldu birde 3 yıldır aynı tarifeyi kullanıyormuşsunuz... 3 yıl önce imzalamadınız mı ? tabi ki evet değil mi?
Son Düzenleme: Rashnu ~ 25 Ocak 2011 10:29
arkadaşım ara müşteri hizmetlerini söle nasıl benden habersiz değiştirirsiniz de caz yap, ağlamayan bebeğe mama wermez kimse.. bu arada ben smile adsl 8mb e kadar kullanıyorum zam yapmadılar ayda 49 lira sınırsız. download hızım 850k ya kadar çıkıyo.. download hızıda indirdiğiniz sitele ilgilidir..
TTnet 8 Mbit Netlimitsiz kullanıyorum şimdi 12Mbit oldu.aylık 150 Gb indirme yaptığım oluyo ama hız düşmüyo, fazladan parda gelmiyo :D Torrentede 1016k indirme yapıyorum şuan ve 9 tane dosya var toplam.Bence TTnet süper değil ama okdar yerden yere vumamak lazım.
Yanlış anlaşılmasın ama neden hakkınızı aramadınız? değiştiği anda neden şikayet etmediniz?
oldu birde 3 yıldır aynı tarifeyi kullanıyormuşsunuz... 3 yıl önce imzalamadınız mı ? tabi ki evet değil mi?
Hakkımı nasıl arıyacağım ki... değiştiği gün türk telekom a gittim konuşmaya benden başka 2 kişi daha vardı aynı şekilde onların da tarifeleri değiştirilmiş sorulmadan. Ben izmir de oturuyorum. O diğer iki kişiden biri araştırmış onun tarifesini habersiz istanbul dan bir ttnet şubesi değiştirmiş. Hem de o ttnet şubesi telefonları da açmıyormuş artık. ttnet le görüştüm size döneceğiz dediler bana deyiş o deyiş. Düşün yaa İzmir de bir abonenin tarife değişikliği istanbul daki bir şube tarafından yapılmış hem de hiç sorulmadan. Benim ki de büyük ihtimalle başka ilden yapılmıştır...
arkadaşım ara müşteri hizmetlerini söle nasıl benden habersiz değiştirirsiniz de caz yap, ağlamayan bebeğe mama wermez kimse.. bu arada ben smile adsl 8mb e kadar kullanıyorum zam yapmadılar ayda 49 lira sınırsız. download hızım 850k ya kadar çıkıyo.. download hızıda indirdiğiniz sitele ilgilidir..
Aradım söyledim ama nafile bir ttnet şubesi yapmış sizin işleminizi burda öyle gözüküyor diyorlar. Şikayet dilekçesi falan doldurdu müşteri hizmetlerindeki bayan ama geri döneceğiz size dediler aramadılar bi daha Ayrıca türk telekom a gidip yüz yüze de görüştüm bir şube yapmış deyip duruyorlar başka insanlar da vardı orda benimle aynı durumda olanSon Düzenleme: sirseri_35 ~ 26 Ocak 2011 01:37