arkadaşlar biz interneti kapattıracağız.taahhütümüzde 2 gün önce bitti.ben bu ttnetin 2 ay ücretsiz kampanyasından yararlanmak istiyorum.yararlanabilmem için yeni abone olmam lazım.Bugün ayın 1 i benim kota 2 gb oldu.pazartesi günü (ayın 4 ünde) aboneliğimizi kapattıracağız.sonra tekrar abone olacağız.kapatırken para ödermiyiz ? ayın 29-30 unda filan mı kapattırayım ? ne zaman kapattırmam lazımki para ödemiyim.lütfen yardım edin ! (kampanya bitiş tarihi 30 haziran)
ttnet internet kapattırma ??
Tekrar sözleşme ile kapattırıp açtırmadan yapabiliyorsun diye biliyorum.
Peder 19 TL 6 ay boyunca sınırsız net yapmıştı yeni sözleşme ile.
yok yeni abonelere açıkmış
yarın kapalı diye biliyorum.bizimki beylikdüzüne bağlı.taahhüt bittide şuan kotam 5 gb oldu.kapattırırken para verecek miyim.tüm ayın parasını mı vericem yoksa kullandığım kadarını mı ??
2 ay ücretsiz 22 ay 51 lira olana geçicem 16 megabit limitsiz.modem de alıcam.
1. si kapattıracağım derseniz zaten iki ay ücretciz kullandıralım kapattırmayın diyorlar.
2. si bahsettiğiniz kampanya sadece yeni obonelere açık değil taahüdü dolmuş olan abonelerede açık.
Siz ttnete gidip kapattıraağım dyin 2 ay ücretsizi versinler kullanın. 2 ay sonra gidip ücretsiz kullanım verecekseniz taahhütte bulunacağım deyin iki daha versinler.
bugün gittik kapattırmaya 1 ay bedeva verdiler 1 ay sonra istersem gidip 9 ay %50 indirimli alabilecekmişim.
taahüttümüz bitti aslında çağrı merkezinde bitmiş diyorlar.müdürlükte bitmemiş diyorlar ben anlamadım.bitti mi bitmedi ?
iptal dilekçeside aldım.iptal de ettirebilirim.sizce 9 ay indirmli mi kullanayım yoksa kapattırıp 2ay ücretsiz 22 ay sabit fiyata mı geçmeliyim ?