1 aydır ttnet kullanıyorum ve memnun değilim çünkü internet sürekli kopuyo. Müşteri hizmetlerinede kontör harcamaktan bıktım tarifemde 1 yıllık kablosuz yalın internet 8 mpb ye kadar. Dilekçeylen kapatsak ne kadar öderiz veyahut mahkeme yoluyla?
TTnet kapattıracam ne kadar ceza öderim?
Taahhütlü ise modem verdilerse onun parasını alıyolar ve indirimli kaç ay internet kullandıysan yapılan indirim kadar para alıyolar diye biliyorum.
anlaşman bitene kadar ödeyeceğin parayı hesapla, üstüne modemin parasını kazıklı bir şekilde koy = isteyecekleri para.
yani imza attıysan, iki seçeneğin var. ya kullan öde, yada aynı parayı kullanmadan ve peşin öde.
anlaşman bitene kadar ödeyeceğin parayı hesapla, üstüne modemin parasını kazıklı bir şekilde koy = isteyecekleri para.
yani imza attıysan, iki seçeneğin var. ya kullan öde, yada aynı parayı kullanmadan ve peşin öde.Arkadaşa katılıyorum.Bizzat tecrübem oldu.Ayrıca süre bitiminde iptal ettirmeseniz fatura artarak yeni tarife üzerinden çıkıyor,itiraz edemiyorsunuz.Ödemezseniz (benim gibi) icra yolu ile tahsil etmeye çalışıyorlar.Sistemi öyle bir kurmuşlarki kıpırdamaya yerin yok.Allah sabır ve kolaylık versin.Şu an süperonline kullanıyorum telefon içinde sınırsız 59 TL.Yeni kampanyalar daha ucuz.Herkese tavsiyem Türk telekom ve TTNET ten uzak durun.
Süperonline benimde dikkatimi çekiyor ama her yerde yok galiba ?Arkadaşa katılıyorum.Bizzat tecrübem oldu.Ayrıca süre bitiminde iptal ettirmeseniz fatura artarak yeni tarife üzerinden çıkıyor,itiraz edemiyorsunuz.Ödemezseniz (benim gibi) icra yolu ile tahsil etmeye çalışıyorlar.Sistemi öyle bir kurmuşlarki kıpırdamaya yerin yok.Allah sabır ve kolaylık versin.Şu an süperonline kullanıyorum telefon içinde sınırsız 59 TL.Yeni kampanyalar daha ucuz.Herkese tavsiyem Türk telekom ve TTNET ten uzak durun.
ttnetin bu derece sorun çıkaracağını ummazdım. Kullanmadığım internetin parasını istemeleri doğru olmazki. Belki arkadaşın dediği gibi modem parası + kullandığın aylarda yapılan indirimlerin tutarı. Ben kaç kere arıza kaydı bıraktım sayısını unuttum mülteri hizmetleri artık yüzüme kapatacak dereceye geldi artık ters ters konuşmaya başladılar en son modem şirketinin numarasını verdiler. Yani onlarda bu sorunla sık sık karşılaşıldığını biliyor. İnternetim ayda 1-2 kez kesilse ne mutlu internetim günde 3-4 defa kesiliyo müşteri hizmetlerini arıyorum internetimi açıyolar 2-3 saat sonra yine kesiliyo :) çıldıracam neyse mahkemeye veririm olmadı.
Süperonline benimde dikkatimi çekiyor ama her yerde yok galiba ?Bir görüşmekte yarar var derim.Çoğu yerde var.zaten yeni hat çekilmiyor.evdeki telefon hattı üzerinden alınıyor.ttnet e diyor ki bu kişi artık benim abonem...tarihinde devralıyorum v.s.
benim böyle oldu.devirden sonra ttnet fazladan fatura kesti ama şükür kurtuldum.herkese tavsiye ederim.
Bir görüşmekte yarar var derim.TeşekkürlerÇoğu yerde var.zaten yeni hat çekilmiyor.evdeki telefon hattı üzerinden alınıyor.ttnet e diyor ki bu kişi artık benim abonem...tarihinde devralıyorum v.s.
benim böyle oldu.devirden sonra ttnet fazladan fatura kesti ama şükür kurtuldum.herkese tavsiye ederim.
Bir görüşmekte yarar var derim.modem parasını verdinmi. bide indirim tutarınımı ödedin yoksa anlaşmaya dahil olan tüm ayların tutarınımıÇoğu yerde var.zaten yeni hat çekilmiyor.evdeki telefon hattı üzerinden alınıyor.ttnet e diyor ki bu kişi artık benim abonem...tarihinde devralıyorum v.s.