TTnet kazıkcı diyenler 3g ile gökdelen alsınlar.

pcman34
23-08-2009, 07:28   |  #26  
pcman34 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
728 mesaj

arkadaşlar aa aa öyle demeyin hiç öyle olur mu bu sistem dünyada vardı bize 10 senecik sonra geldi onun için ne yapacaklarını bilmiyorlar ayrıca 110 tl ye 16 120 tl ye 32 mbit hızı turk telekomda zaten bu hızda da ancak sınırsız kota olur neymiş efendim 3g miş zaten artık her işlem wap üzerinden yapılıyor canım plajda internetten windows indirmek istedi hemen indiriyim 3g her yerde hızlı internet ba ba baba abicim al bi 100 mb paket pcye bağla teli connect card felan gir internete 4gb paketi napalım biz plajda hemde bankacılık işlemi bile yapılıyor wap ile ya daha bide vınn falan çıkardılar 4g gelsin fiyatlar 220 olur o zaman keşke  başka bir ülkeye gitme şansım olsa da gitsem ah ahh..

ozkan_65
23-08-2009, 12:50   |  #27  
Taze Üye
1 mesaj
Alıntı: Kal-El  
Adsl hizmeti ile 3G'yi mi kıyaslamışlar? Neden? Elmayla armutu kıyaslamanın mantığı ne?
kesinlikle katılıyorum. TTnet evde kullanabilecegin ötekisi ise heryerde yani lüks tüketimd e denilebilir. bence fiyatları da öyle müthiş pahalı değil ileridede düşmez sadece veri aktarımı gibi kotalarla oynanır.
ttnet 4gb: 25 TL ama sadece evde!!
3G 1gb: 30 TL ama heryerde 
ozaman soru şu ne için kullanacaksın, ev kullanıcı isen sana pahalı ama heryerde kullanacam diyorsan bence iyi.

mancukya
23-08-2009, 14:27   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Neresi elmayla armut ? Ya bilgisiz sekilde msg bunlar 
Elektriknet elektrik üstünden net
Adsl Vdsl tel hatti üstünden internet
Kablonet kablo yayin üstünden internet
wap, gprs, edge 3g, 3g+, 4g vs vs cep tel üstünden internet
Wimak gelismis wifi sinyal üstünden internet
Uydunet uydu üzerinden internet

Hepsi elmayla armut ya bilmiyorduk amac nedir sirket icin para kazanmak kullanici icin ise internete girmek.
insanimiz gercekten cok zeki hayran birakiyor bilgisiyle.
internete baglanma yöntemi ne olursa olsun amac aynidir internet, tv, telofon gibi olanaklarindan yaralanmak.

ECeLBeY
23-08-2009, 14:37   |  #29  
Yeni Üye
47 mesaj

Limitsiz tarifesi madem yok o zaman sabit bir fiyat koyun insanlar para yatırmaktan kurtulsun. Kota olayı bu işin önünde engel bence.

kaplan85
23-08-2009, 21:46   |  #30  
Yeni Üye
47 mesaj

evet arkadaşlar yıllarca vodefon şuan izlediğimiz 3g tv kalitesindeki yayınları bedava izletti şimdi milleti enayi yerine koyup görüşme ücreti ile dandik en düşük kalite ses ve görüntü formatlarıyla ücretli tv izletiyorlar Allahtan bulsunlar başka birşey demiyorum inanın dvb-s karasal analog yayını çin malı telefonlar süper kalitede yayın sağlıyor ve bedava 

ben cepten 3g tv izledim 7 yıl önceki telsim tv yayınlarından daha kötü gerisini siz düşünün arkadaşlar

arkadaşlar aklıma bir fikir geldi bir anket açalım 3g tv yayınlarını eleştirme ve ücreti kaldırma için forumlarda tek link üzerinde bir ankety oluşturalım ve operatörlere sürekli şikayet telefonları edelim ve müşteri hizmetlerine şikayet forumları açtıralım 

evet diyenler cevap yazsın ve pm atsın gerekirse forum yöneticilerine bildirelim inşallah bir çözüm çıkar...

gokhan38
24-08-2009, 02:51   |  #31  
Yıllanmış Üye
1,097 mesaj

ucuz internet istiyoruz :D

gokhan38
24-08-2009, 02:53   |  #32  
Yıllanmış Üye
1,097 mesaj
Alıntı: kaplan85  
evet arkadaşlar yıllarca vodefon şuan izlediğimiz 3g tv kalitesindeki yayınları bedava izletti şimdi milleti enayi yerine koyup görüşme ücreti ile dandik en düşük kalite ses ve görüntü formatlarıyla ücretli tv izletiyorlar Allahtan bulsunlar başka birşey demiyorum inanın dvb-s karasal analog yayını çin malı telefonlar süper kalitede yayın sağlıyor ve bedava 

ben cepten 3g tv izledim 7 yıl önceki telsim tv yayınlarından daha kötü gerisini siz düşünün arkadaşlar

arkadaşlar aklıma bir fikir geldi bir anket açalım 3g tv yayınlarını eleştirme ve ücreti kaldırma için forumlarda tek link üzerinde bir ankety oluşturalım ve operatörlere sürekli şikayet telefonları edelim ve müşteri hizmetlerine şikayet forumları açtıralım 

evet diyenler cevap yazsın ve pm atsın gerekirse forum yöneticilerine bildirelim inşallah bir çözüm çıkar...

sonuna kadar destekcınız arkadaşım guzel bı fıkır bence

hayk24
28-08-2009, 17:58   |  #33  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaslar ben yurtdisinda YASIYORUM .burda adsl de kota diye birsey yok yani sinirsiz .ama 3g de burda bile sinir var 5 gb asarsan ekstra ödersin zaten eger bilincli bir kullaniciysan gecmezzin. internette sörf yada chat gii seylerde bu kota asilmaz girer hep filim izlersen bilmem .yukardaki arkadasin dedigi gibi fiyatlar düser, su an yeni cikttigi icin yüksektir.

alpabi
28-08-2009, 22:11   |  #34  
Üye
91 mesaj

Beyler hepiniz bir elektronik ve bilgisayar dergisinin sitesine girmiş ve buraya yorum yazmış kişilersiniz. Sizler interneti yoğun kullanan kullanıcı sınıfına giriyorsunuz. Onlarca arkadaşım var nöbetten nöbete koşan, aylık karı koca 100 mb bile internet kullanmayan. Değil kota aşımı güncellemeleri bile yapamıyorlar. Tek yaptıkları 1-2 fatura ödenmiş mi, e-postaları incelemek,  yok havale geldi mi, şu adres nereye düşüyor diye bakmak. Hani neden IE6 yı hala kullanıyorlar diye şaşırıyoruz ya, işte bu kişiler hala IE 6 kullanıyolaardı benim güncellemelerim olmasa. Hatta kızıyordum şu güncellemeleri yapın diye. Adamlar ay boyunca 20 farklı siteye girmemişler ki. Böyle olunca tabiki 3G'ye geçerler. Neden telefon faturası ödesinler. Zaten kotayı geçmek nedemek bilmiyorlar bile çünkü hiç geçememişler ki...

sertachi
28-08-2009, 22:28   |  #35  
Taze Üye
1 mesaj

Bu kota meselesi ister adsl olsun ister 3g Türkiye nin büyük bir ayıbıdır.

Geography
29-08-2009, 04:57   |  #36  
Taze Üye
3 mesaj
Alıntı: Kal-El  
Adsl hizmeti ile 3G'yi mi kıyaslamışlar? Neden? Elmayla armutu kıyaslamanın mantığı ne?
ELMA İLE ARMUT KIYASI DEĞİL,ÇÜNKÜ İKİSİ DE MEYVE... TEK FARKI "3G" OLGUNLAŞMAMIŞ BİR MEYVE..BENCE KARIN AĞRITABİLİR...2010 OCAK AYINA DEK BEKLEYELİM DERİM BEN..

Geography
29-08-2009, 05:00   |  #37  
Taze Üye
3 mesaj
Alıntı: sertachi  
Bu kota meselesi ister adsl olsun ister 3g Türkiye nin büyük bir ayıbıdır.
KATILIYORUM...

Geography
29-08-2009, 05:11   |  #38  
Taze Üye
3 mesaj

YA İYİ GÜZEL DE ANLAMADIĞIM BİRŞEY VAR...ADI "REZALET" DİYE GEÇİYOR TÜM FORUMLARDA..ADSL  8 MB HIZDA SINIRSIZ PAKETLERDE UYGULANAN !!! ...NEDEN TÜM FİRMALAR 15 GB SINIRI KOYMUŞ ? BU RESMİ DEVLET UYGULAMASI MI ? NEDEN 30-45-60 GB KOTASI YOK...BÖYLE OLACAKSA EĞER "LİMİTSİZİN LİMİTLİSİ" (30-45-60 GB ) PAKETLERİNE DE İHTİYAÇ VAR BENCE !!! 

_eFeKenTLi_
01-09-2009, 06:44   |  #39  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

15 gb   8mb   baglantıda   15 gb astıgında kota asımı olmuyor kullanmaya devam edıyorsun fakat hızda dusus oluyor  .  15 gb kadar hızın 8mb ıse   15 gb gecıtıgın zaman hızında dusus oluyor . engelleme yok kullanmaya devam . sonucta sen son hızda somurcek degılsın netı . adamlarda haklı bır sınır koymus 15 gb ta kadar son surat ındır  ızle ne yaparsan yap .  15 gb sınırı olmasa neler ındırıcem sınır var ıste ttnet bunu bılıyor sebep bu .

çizo
01-12-2010, 22:59   |  #40  
Yeni Üye
26 mesaj

Fiyatları düşürmenin en iyi yolu tabiki kullanmamak. Madem şikayetçisiniz kapatın kullanmayın kardeşim. Kimse size zorla kullandırmıyo bu interneti almayın siz onlarda fiyatları düşürsünler. Misal türktelekom herkes ev telefonunu iptal ettirmek istiyo millet iptal ettirmesin sadece sabit ücreti bile ödesin diye akşam sabah bedava mı yapmıyo. Kullanırsanız sizin kullanmazsanız onların canı yanar.

ekinci7708
04-12-2010, 18:22   |  #41  
Taze Üye
8 mesaj

adsl le 3g kıyaslamayın

barikat_diss
06-12-2010, 15:22   |  #42  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
6 mesaj

Şu Vize İşleri KOLAY Olsa, 1 Dakika Bile Durmaz JAPOYAYA Yerleşirdim. :)

vedatsancak
11-01-2011, 19:28   |  #43  
Yeni Üye
38 mesaj

evet gerçekten 3G çok pahalı

metabolic
12-01-2011, 10:14   |  #44  
Yeni Üye
44 mesaj

3g pahalı ama aslına bakarsanız TTnet kotalıları da pahalı. Ben kendimden biliyorum. 29 Lr 4 GB bağlantıya veriyordum e malum kota aşımları da mevcut :) Fatura ay sonunda bir baktım 70 den aşağı inmiyor. 3g aslında sınırsız olsa bence çok daha iyi neden mi? Şimdi adam bağlantı yapıyor evde bir çok ıvır zıvır. wireless modemler var olmasına var daaaaaa işin diğer tarafı 3 g kadar küçük değil. Bence tek avantajı 3g nin ufacık olması. İstediğin evde istediğin pc direkt kendin bağlan. Gerisi fiyat bakımında çok fazla bir ücret talep ediliyor. Ttnet i sollaması için biraz daha yüklenmesi gerek. Saygılarımla.

KENAN_35
17-01-2011, 13:22   |  #45  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj

la gidin smile adsl 8mbe kadar kullanın 49lira sınırsız mis gibi.. ha tel hattınla uğraşamam derseniz türksattan kablo tv+kablo net çekin ayda 36 liraya tv+net sahibi olun oda 1mb e kadar sınırsız oda mis gibi.. alın size 2seçenek sundum..

teoman_gemiler
28-02-2011, 20:04   |  #46  
teoman_gemiler avatarı
Yeni Üye
21 mesaj

3G de TTNET te kazıkçı UYDUNET servis ağını tam kurduğunda en iyisi olur