arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var
mesala bugün kotama baktığımda en son 28 ocakta girdiğime kadar gösteriyorhalbuki bugün ayın 31 yani en son 3 gün öncesini gösteriyor. daha önceleri böle değildi bu acaba sizdedemi öle oluyor bu sorunu nasıl düzeltirim
not: modemi her akşam kapatırım
ttnet kota hakkında
Ben de baktım .Merak edip...27 Ocak görünüyor. Bir sorun var herhalde ttnet de.
benim için önemli şey bu eğer kotamda yer varsa ona göre bişeyler indiririm ama bilmiyomki ne kadar kaldı
evet o numara türkiyenin heryerinde sabit. ttnet'in bu saçmalıkları kullanıcıları bıktırıyo zaten. en kısa zamanda smileadsl'e geçmeyi düşünüyorum, hem de yarı fiyatına..
evet bende de aynı sorun var sırf bu yüzden ocak kotası 1 gb aşmış.ocak ayı(30) sonunda baktığımda kotam 4 gb idi şubatın 4 oldu şubat kotası hala yazmıyodu.aradım güncellenir merak etmeyin dedi 444 deki hanım.ayın 6 sında anca güncellendi 7 gün geçikti ki ocak 5.3gb,şubat 1.5gb oluvermiş.kotayı göremiyorum diye ne internete dokunmadığım halde.
size bir soru: int.'den 1 saat-40dk. film izlemek kotadan ne kadar götürür?
matrax551size bir soru: int.'den 1 saat-40dk. film izlemek kotadan ne kadar götürür?İzlenilecek filmin görüntü ve ses kalitesine göre farklılık gösterir, kesin bir cevap verilemez..
1 dakika izle, saatin oradan "alınan"daki rakamdaki değişime dikkat et, sonra bu rakamı 100 ile çarp bulursun..