Arkadaşlar ben ttnet kullanıcısıyım fakat son 6 ay hep kota 7-10 gb arası oluo :S ayda 1 veya 2 kere şey indiriyorum msnde görüntülü sohbet vb. şey yapmıyorum arada olursa konuşuyorum faceyle falanda uğraşmıom ama 50-60 lira gelio :| artık korkuoyorum 5 veya 10 mb giriom internete kapatıom pcyi bütün gün boş boş oturuyorum babam günde 8 saat bedava dio 1999-2000 arası aldık glb pcyi o zamanda internet geldi 9 yıl falan oldu eskiden 29 lira gelirken şimdi 60 lira her ay ben şok oluyorum sizce ne olabilir online oyun 30 dk falan oynuyorum eskiden çok oynuyordum 29 lira geliodu şimdi onu bile az oynuom :S
TTNET kota her ay fazla geliyor :S
Arkdaşlar bende sınırsıza geçmek istiyorum ama gelinde bunu babama anlatın baba sınırısıza geçelim diyorum her ay abimden bide babamdan azar işitiom babam dio ''Günde zaten 8 saat bedavaya giriyorsun sınırsıza geçipte napcaz dio'' ben 8 saat falan yok diom inanmıo ya ben arıcam ttneti anlatcam herşeyi yada modemi kırıp atcam arada hep ben kalıom :S
Arkdaşlar bende sınırsıza geçmek istiyorum ama gelinde bunu babama anlatın baba sınırısıza geçelim diyorum her ay abimden bide babamdan azar işitiom babam dio ''Günde zaten 8 saat bedavaya giriyorsun sınırsıza geçipte napcaz dio'' ben 8 saat falan yok diom inanmıo ya ben arıcam ttneti anlatcam herşeyi yada modemi kırıp atcam arada hep ben kalıom :Babanın böyle düşünmesini sağlayan; halk. Halkımıza sorsan 4 GB kota ile dediğiniz gibi günde 8 saat bedava girmek mümkün. Ama sözde. Ben hiç öyle bir şey görmedim. Benimde sizin gibi 60-70 arası gelirdi. Babam bıkmıştı ve bu yüzden de istediğimiz her şeyi yaparak 45,90 TL ödemek mantıklı dedim ve o günden bu yana huzurluyuz. HDD yetmiyor artık. Yakında 1 TB Harici Seagate HDD alcam. Sınırsız internete arkadaş olur. :D