arkadaşlar modemim ttnetin verdiği pikatel airmax101 sorunum ise siteleri çoğu zaman açılmaması bazen 10 kere yeniliyorum anca açılıyor bu da çekilmez bir hal aldı maillerimi kontrol edene kadar bile 15-20 kere yeniliyorum
modem firmware güncellemesini yapmıştım bi kaç ay önce.şu an da daha günceli yok zaten ne yapabilirim acaba??
ttnet modem
TTneten aldıysanız orayı arayabilirsiniz 444 0 375 ADSL destek hattı
OpenDNS sunucularını kullanabilirsin.
208.67.222.222
208.67.220.220
Kardeşim güncel bir virüs programıyla sistemini tarattır belki virüs vardır. Kullanımı en kolay ve bedava olan Malwarebyte's Anti-Malware. Burdan indir: http://download.cnet.com/Malware ... &subj=dl&tag=button(Boyut: 2,77 mb)
Kur, (türkçe kurabilirsin) Quick Scan/Çabuk-Hızlı Tarama yaptır. Kurulum sırasında update ediyim mi diye sorarsa internetin sorun çıkarmazsa et.
Avira Antivir ve Avast ı da deneyebilirsin ya da combofix.
arkadaşım geçmiş olsun modemşn bozouk ttnet in dağıttığı modemler bozuk benimde başıma gelmişti ve modemi değiştirmek zorunda kaldım modemi yeni al onuda çöpe at yada türk telekoma posta ile gönder bozuk diye onlarda onu ne yapackalrını iyi bilirler !!!!!!! muhtemelen tekrar paketleyip başka birine verirler!!!!!!!!!!!!
BatıkanDoğanOpenDNS sunucularını kullanabilirsin.denedim 1-2 saattir sorun yok galiba çözdük sorunu208.67.222.222
208.67.220.