meraba öncelik le adil kullanım kotasına maruz kalmış kullanıcıyım 50 gb nasıl geciyon diyen salaklara uğraşmıcam ve muhattabım değil
ttnet hg 521 modem kullanmaktayım bir çok kullanıcı bu modemden kullanır size ttnetin modemdeki bir çok özelliği kapatığı ve tr 069 uzaktan
kontrol anlamına gelir işte akk yeri burda aktif oluyor bu ayarlar adamlar siz modeme ne yapsanız dahi hızını tekrar düşüryor lar kanımca modem mac numarası ve pc mac nonuz kayıt edililiyor ve ayın birinde tekrar hızınıza ulaşıyorsunuz yinede bu ayarların manuel olmaması ilginç geldi paylaşıyım dedim
TR-069
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ulaşım Detayları
CWMP bir metin tabanlı bir protokoldür. Cihazı (CPE) ve otomatik yapılandırma sunucusuna (ACS) arasında gönderilen Siparişler HTTP (veya daha sık HTTPS) protokolü üzerinden taşınmaktadır. Bu seviyede (HTTP) CPE HTTP sunucusu rolü istemci ve AKS rolü davranıyor. Bu aslında akışını kontrol anlamına gelir sağlama oturumda cihazın kendi sorumluluğundadır.
ve hg 521
modem in orjinal arayüzleri yazılımı bulamadım ama resimleri buldum
yazılımı bulanlar varsa burda yardımcı olalım
burdaki resimde dışarıdan ttnet mudale etme izni veren giriş anma ttnet modem de yazılımda değiştirmişler burada bizim hg521 ttnet modem giriş yok
ise tr06 yani aynı şekilde bir ayar var ama ttnet modemde yok