:)
Arkadaşlar demin internetimde dakka başı kesinti olduğu için ttnet müşteri hizmetlerini aradım :) yaklaşık 2 dk süren seçim kısmını geçtikten sonra arkada çalan klasik müziği dinleyerek müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekledim :) ne hikmettir ki ttneti arayalı 4 dk olmasına rağmen hala biriyle konuşamamıştım :)
Daha fazla dayanamayarak telefonu kapattım :) Başımdan geçen bu olayı da ttneti aramayı düşünen diğer arkadaşlarımız tekrar düşünsün diye yazıyım dedim Herkese iyi günler ... :):)
TTnet müşteri hizmetleriyle Konuşmak nasıl birşey?
oda bişymi ya ben yarım saat aradım pazar günü kimse açmadı bi salak karı açtı söylediği şey sizi ilgili kişilere yönlendireceğim bişy bilmiyolar ne işi varsa hatta sonra bitane lavuk sesler kayıta alınıyo küfürde edemiyorsun sonra mahkemeye bile verir bu tt net
bizim modem bozulmuştu.babam heriflere ağzının payını verdi demişti bu ne ya hiç aldığımızdan hiç memnun değiliz falan.o ne ya 2saat yetkili beklicen telefonda.
Ben sorun yaşamadım.Gayet güzel işliyor telefon trafiği.Ben şanslıyım :DZaten sorun yaşarsam soluğu telekomun kapısında alırım.
TTNet hep öyle.Ben kapılarına gittim sadece fatura yatırmak için.Kişi başı 10dk falan bekledim :D
ttneti bilmiyorum airties müşteri hizmetlerini aradım bigün yaklaşık 40 dk bekledim ama modemi yerinden söküp getirmem gerekince modemin uzak bir yerde olduğunu söyledim yani sökmem ve pc ye bağlamam en az 5 dk sürecekti ve müşteri temsilcisi hatların yoğunluğundan daha sonra ulaşmakta güçlük çekebileceğimi söyledi ve beni "bekledi".
arayınca şunu yapacaksanız 1 i, şunu yapacaksanız 2 i tuşlayın diyo ya...ben hepsini denedim hiç telefona bakan olmadı...
internetin kaç mbit ben8 mbit kullanıyom yavaş deil senin mbit se o başka llütfen başkalarında suç bulmayınısen tam olarak 8mb kullandığından emin misin?? tamam plus kullanıcıları çok çok az farkla hızlı kullanıyor olabilir ama bu kablo alt yapısı ne yazık ki 8mb gibi DÜŞÜK bir bağlantı hızına bile müsait değil..ayrıca şu 15 GB olayı var... yok diğer kullanıcılara haksızlık olmasın diye 15 gb kota koyulmuş...olsun arkadaşım diğer kullanıcılara haksızlık olsun madem tüm kullanıcılarını bu karar düşünüyorsun hak hukuk savunuyorsun kaldır limitli limitsiz tarifeyi koy tek tarife herkes adam gibi bağlansın...
ben ayda 100 gb yakın download yaptığım için kotalıya geçme ikanım yok 15 gb 8mb kotalı artı 15 gb geçince 512 kb ile indiriyor ilgililere ve de sen hala 8mb savunuyorsan onu bilemem chipin inernet hızlarıyla alakalaı bi makalesi vardı okumuşşsanız yurt dışındaki ülkelerde taban hızlar 8 bitlerden daha iyilerde dolanıyodu
ben bu gün 1 dk beklemedim hemen aldılar saolsunlar
8 Mbps'e hızlı diyen arkadaşım buna bak istersen.biz ttnet ten bahsediyoruz yurt dışı deil
http://www.jcom.co.jp/english/services/net.html160Mbps = 6000 yen = 98
sen tam olarak 8mb kullandığından emin misin?? tamam plus kullanıcıları çok çok az farkla hızlı kullanıyor olabilir ama bu kablo alt yapısı ne yazık ki 8mb gibi DÜŞÜK bir bağlantı hızına bile müsait değil..ayrıca şu 15 GB olayı var... yok diğer kullanıcılara haksızlık olmasın diye 15 gb kota koyulmuş...olsun arkadaşım diğer kullanıcılara haksızlık olsun madem tüm kullanıcılarını bu karar düşünüyorsun hak hukuk savunuyorsun kaldır limitli limitsiz tarifeyi koy tek tarife herkes adam gibi bağlansın...galiba siz ttnetin kampanyalarına gös atmadınız bu aralar hızını katla kampanyası çıktı sözylemiş olayım
ben ayda 100 gb yakın download yaptığım için kotalıya geçme ikanım yok 15 gb 8mb kotalı artı 15 gb geçince 512 kb ile indiriyor ilgililere ve de sen hala 8mb savunuyorsan onu bilemem chipin inernet hızlarıyla alakalaı bi makalesi vardı okumuşşsanız yurt dışındaki ülkelerde taban hızlar 8 bitlerden daha iyilerde dolanıbiz ttnetten ve türkiyeden bahsediyoruz bizin internet alt yapımız yurtdışındaki göre daha geride lütfen yurtdışındaki hızlara bakmayın
galiba siz ttnetin kampanyalarına gös atmadınız bu aralar hızını katla kampanyası çıktı sözylemiş olayı
bu ne demek ki şimdi !! senin söylemene gerek yok ttnet'in kampanyalarından haberdarım...ben kampanyanın olup olmadığı hakkında birşey yazmadım...sadece alt yapının yetersiz olduğu ve ttnet'in kullanıcılarını sömürmek için uyguladığı ufak bir taktikten bahsettim...okuduğunuzu anlayıp öyle cevap yazın lütfen...herkesten alıntı yapıp baştan beri özelleştirilmesi ile hata yapılmış yalan dolan bir şirketi bana savunmayın....
---TTNet resmi sitesinden alıntı---
NET4, NET4 (Plus), NET6, NETLİMİTSİZ ADSL paketlerinde abone, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktası olan 15 GB'ı aştığında ADSL kullanım hızı 512 Kbps olacak şekilde düşürülecektir. Takip edilen aya girildiğinde, abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. Bulunulan ay içinde 15 GB kotanın aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktırSon Düzenleme: cbilgen13 ~ 17 Temmuz 2009 00:38
Şimdiye kadar çok kez aradım sevgili TTnet müşteri hizmetlerini. Şunu söyleyebilirim: Çok büyük bölümünün bi b.k bildiği yok. Karşısıdakini salak sanıyor sevgili temsilcilerimiz. Başımdan geçen bir olayı anlatayım:
İnternete bağlanamıyordum. "Kullanıcı adı-şifre yanlış" uyarısı çıkıyordu. Uzun uğraşlar sonunda pes edip aradım müşteri hizmetlerini. Her zaman yaptırdıkları testleri falan yaptırdı bana. Sonra kullanıcı adı ve şifreyi verecekti bana. Güvenlik doğrulaması için birkaç soru sordu. Onların içide babamın doğum tarihi de vardı. Ben de ekstra bir güvenlik önlemleri var mı diye "Tuşlayacak mıyım söyleyecek miyim" diye sordum. Bana salak bir ses tonuyla "Ben bilgisayar değilim beyfendi" dedi.
Sanki orada bana yardım etmek için değil de arayanlarla dalga geçmek için oturuyor ve maaş alıyor.
ben ttneti aradığımda zıvanadan çıkıyorum adama diyorum netimde sorun var adama ezberletmişler birkaç basit yöntem onu bana sölüyor yani üst üste arayın fraklı kişiler çıkar ve ikiside hap aynı teraneleri anlatır artık kimin torpili ile oraya uzman olaark alınmışlarsa.....
klasik çözüm
1.ağbağlantılarını açınız dns ve ıp nin otomatikmi ona bakınız
2.ıe de adres satırınıa 192.168.1.1 yazınız şu ayarlara şu rakamları giriniz
bitti koskoca ttnetin elemenaı sadece bu 2 yolu biliyor netimde sorun var dediğimde.....kısaca ttnetiyemek tarifi istemek dışında aramıyorum