arkadaşlar ttnet den müzik indiriyorum pc de açıyo ama telefonuma atınca bozuk dosya diyo telefonumda nasıl çalıştırcdxam bu müzikleri?müzikler wma biçimli ama ttnetten indirmediğim bikaç wma daha var onları açıyo.tel nokıa n73 me
ttnet müzik'den indirdim tel açmıyor !!!!yardım!!!
DRM korumasından olabilir. Telefonunda kullandığın medya oynatıcı DRM korumalı WMA'i desteklemiyormuş demek ki. Mümkünse başka medya oynatıcı yükleyip dene.
ewet tt netten indirilen müzikler üzerinde işlem yapılamaz.İllegeal bir yola başvurulmadıkca.Ve Bunların Üzerinde Telif Hakkı OLduğu İçinde Sadece Pc De Dinlenir :)
Şarkılarda lisans koruması mevcut.bu yüzden lisans doğrulaması yapamayan bir cihazda kullanamazsınız ve cdye de yazdıramazsınız.ama birçok yolla bu DRM lisansları kırılabiliyor.soundtaxi programı gibi.
telefonunuz .wma uzantılarını desteklemiyor!
İndirdiğiniz müzikler wma formatında ve kısıtlamalı. Ancak bu başka cihazlarda kullanmayacağınız anlamına gelmez. Tek yapmanız gereken telefona direk kopyalama değilde media player ile telefonu eşitleyip, eşitleme seçeneğinde cihazın desteklemiyorsa desteklediği moda dönüştür diyerek müzikleri media player aracılığı ile kopyalamak. Böylece müzikler telefona mp3 olarak kopyalanacak ve sorunsuzca kullanabileceksiniz.