Herkese İyi Günler HAyırlı Ramazanlar,
TTnet 8Mbps'e Kadar Netlimitsiz paketindeyim ama ne hız ne hizmet kalitesi olarak memnun değilim.. 6.5Mbps nin pek yettiğini söylemek zor bnm için birde içler açısı 650Kbps upload var... fena değil bilyorum ama yettiği de yok... bi torrent yada download yaptığımda ping 2 katına çıkıyor... normalde 10-11olan ping son 2 haftadır 15-20arası geziniyor.. ve yüklendiğimde net gidip duruyor... 700KB/s i geçince yavaş yavaş net gidiyor ama download 3-5KB/s e iniyor internete girilmiyor mecbur modemi resetliyorum... download yaparken sınırlama koyuyorum sınırlama koynca da dosyaların inmesi uzun sürüyor...ama hızımın düştüğü fln yok yani :D rahatım o konuda :D ayda 70-80GB down. oluyor genelde :D 3-4GB de upload :D
Her neyse sadede geleyim.. şimdiki internet paketime devam mı edeyim? Yoksa Superonline'ın fiber 10Mbps 50GB adil kullanım kotası olan paketine mi geçeyim?? ( SüperOnline'daki Adil kullanım kotasını geçince hız 1Mbps e iniyor )
Seçim yaparken neden onu seçtiğinizi belirtirseniz sevinirim :D Birde kullanan varsa kısaca anlatırsa iyi olur :D hız düşüşü oluyormu o 50GB ı geçince??