tarafımdan silinmiştir!
TTnet tarafından engellenen sitelere nasıl girilir
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Selçuk İslamoğluMahkeme tarafından engellenmiş sitelere girmenin ve nasıl girileceğini anlatmanın da resmi bir suç olduğunu belirtelim.peki Selçuk Bey,chip dergisinin 2007 mart sayısında sayfa 134 den başlayaraksayfa 140 a kadar anlattıklarınız neler?kullanım süresi dolmuş programları kullanabilmenin yollarını anlatmak kullanımını göstermek ne oluyor? yaptığınız şu slogan(Deneme sürümleri tam sürüme dönüştürmek,seri numaraları bulmak,kopya korumalı programları kırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı) ne anlama geliyor?
Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 17 Mart 2007 21:45
Selçuk İslamoğlu yerine özür dileyerek ben cevap vereyim.
Bir süre önce CHIP Dergisi ve CHIP Online ayrıldı.Hatta Selçuk İslamoğlu'nun dediğine göre dergi ile site yönetimi arasında iletişim maille gerçekleşiyormuş.Bu nedenle Selçuk İslamoğlu ile dergideki bir konunun ilgisi yok.
sağol Tunca,yetkili bir ağız ancak ikna eder beni.
Teşekkürler BOOM. Bundan daha güzel bir paylaşım olamazdı.
tuncabSelçuk İslamoğlu yerine özür dileyerek ben cevap vereyim.Dergiyle online sayfaların iki ayrı dünya olduğunu söylemek yanlış olmaz. Selçuk İslamoğlu'nu o yüzden Chip'te yapılanlar için sorumlu tutamayız; onu ilgilendiren yer burası, Chip Online.
Bir süre önce CHIP Dergisi ve CHIP Online ayrıldı.Hatta Selçuk İslamoğlu'nun dediğine göre dergi ile site yönetimi arasında iletişim maille gerçekleşiyormuş.Bu nedenle Selçuk İslamoğlu ile dergideki bir konunun ilgisi yok.Ayrıca Chip'te programlarının ömrünü uzatmayı gösteren yollar illegal değildi.
Boomfunks a sonsuz teşekkürler. İnternet hiçbir şekilde engellenemez. You Tube a olan engelleme ne sonuç doğurdu??? You Tube daha çok tanındı....İnternet de
sonsuz özgürlükten yanayım. !!!!!
Saygılar,
arkadaşa katılıyorum çünkü çok haklı
elvis32Selçuk İslamoğlu'ndan 4 Şubat 2007'de gelen bir maili yazmak istiyorum.tuncabSelçuk İslamoğlu yerine özür dileyerek ben cevap vereyim.Dergiyle online sayfaların iki ayrı dünya olduğunu söylemek yanlış olmaz. Selçuk İslamoğlu'nu o yüzden Chip'te yapılanlar için sorumlu tutamayız; onu ilgilendiren yer burası, Chip Online.
Bir süre önce CHIP Dergisi ve CHIP Online ayrıldı.Hatta Selçuk İslamoğlu'nun dediğine göre dergi ile site yönetimi arasında iletişim maille gerçekleşiyormuş.Bu nedenle Selçuk İslamoğlu ile dergideki bir konunun ilgisi yok.Ayrıca Chip'te programlarının ömrünü uzatmayı gösteren yollar illegal değildi.
görüldüğü gibi CHIP Dergisi ile CHIP Online hemen hemen ayrı dünyalar gibi..... Ama istersen detaylı yanıt için mkars@chip.com.tr adresine mail atabilirsin. Keza bizim CHIP Online olarak CHIP dergisiyle alakamız da mail yoluyla oluyor.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 24 Mart 2007 11:27
aman be kardeşim o kadar çok uzattınız ki siliyorum artık bu yardım konumu,bakarsınız başınızın çaresine.lütfen forumda emeği geçenlerin hakkını verin üzerinde tartışırken önceki mesajlara bir göz atın.
anti-ban süper bir deneyin