Selam beyler ben 22 kasımda internet tarifesini NETLİMİTSİZ yaptım hız budur ...Sizce bi anormallik yokmu yorumlarınız için şimdiden sağolun..
TTnet ten anlayan varmı ?
ben 1mbit kullanıyorum ama benimki daha fazla
Bana neden solicek biri yokmu ?
türk telekom bazı yerde 8 mbit interneti sağlayamıyor. Çünkü altyapıları yetersiz. Büyük ihtimal sana sormadan neti düşürdüler. Modeme girip down/up kbpslerine bak 8mbit değerlerini görürsen, sen fark etmeden interneti kullanan program çalışıyor olabilir. Bunuda öğrenmek için netstsat -b komutuyla o an hangi program hangi portu kullanarak o an çalıştığını öğrenebilirsin, sonra da kapatırsın. Eğer modemdeki down/up değerleri speedtestdeki değerlere yakınsa, netin hızını düşürmüşlerdir. Türk telekomu ara, bağır çağır,sonra telefonu kapat ay başında tekrar ara ve hattının kaldırabileceği en yüksek seviye getirmeleri için talimat ver.
Sagol bi deneyeyim bakayım..olmadı ttnet'in bı hatrını sorayım ...:))
Dun turktelekoma gıttım benım ınternet hızı hıc 1 mbps nın uzerıne cıkmadı dedım adam oynuyo dedı ...valla benımkı daha 1mbpsı bıle gormedı acayıp uyuz oldum basına gelen varmı Paketım NETLIMITSIZ basına bole bıse gelen varmı ? bu arada da modemdekı degerlerle speedtest tekı degerlerle aynı..yarım ıstıyorum...
Altyapı desteği olmayan yerlerde ışık hızı internet de alsan fayda etmez. Çünkü; santralden uzaklık ve fiber optik kablolama olayı var 8 mbit internette. Eğer fiber optik kablolama dediğimiz altyapı yoksa ve santralden uzaksanız 8 mbit hızı mümkünü yok göremezsiniz. Anlayacağınız anormallik siz de değil altyapı yapmayan TTNet ve nicelerindedir...
Arkadaşlar size uygun interneti finzoom.com.tr gibi sitelerden şeçebilirsiniz. Çok güzel hız,kampanya,hizmet kıyaslamaları yapıyorlar. Adsl kıyaslamaları