Ben ttnet kullanıyorum ve netlimitsiz paketi var 15 gb kota var geçince internet hızı düşüyor ve kullanılmıyor video bile 5-10 dk da doluyor chipte birisinin konusunda okudum. Süperonline fiber internet varmış 10 mbit sabit limitsiz internet diyordu siteye baktım fiyatı 49 tl bence ttnet ten iyi ama nasıl geçicem bilimiyorum yardım ederseniz iyi olur daha ben interneti alalı 3 ay oldu acaba ttnete hiç para vermeden geçebilirmiyim
ttnet ten süperonline fiber internete geçiş
Ama sizce daha iyi deil mi?
fiber 10mbit demek yaklasik 1000kb/saniyede yani yaklasik 1mb/s gercek hiz demek ttne 0.5mb yada 50kb/s yani 500kbite dusuyor limiti asinca 1mbit de yaklasik 120 kb/s reel hiz sagliyor.
fiber varsa tabiki daha karlisin . fiberin tepki sureleri de cok daha hizli olmali diye biliyorum yada ping adi herneyse.
yani hiz ayni bile olsa ping suresi kisa oldumu daha hizli acilir sayfalar.
Superonline :
Download : 1.25 MB / Sn.
Upload : 125 KB / Sn.
Kota : 50 GB
Kota Aşımı : 125 KB / Sn.
Fiyat : 49 TL
TTNet :
Download : 1.00 MB / Sn.
Upload : 83 KB / Sn.
Kota : 15 GB
Kota Aşımı : 62.5 KB / Sn.
Fiyat : 49 TL
Karar vermene yardımcı olur
Daha detaylı bilgiyi http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx adresinden alabilirsiniz. Eğer oturduğunuz bölgenin alt yapısı fiber interneti destekliyorsa Superonline Fiber İnternet çok mantıklı.
Ümraniyede oturuyorum fiber internet burda var.Ama korkum şimdi fibere geçersem ttnet düzelirse zararlı çıkarım çünkü ttnet netlimitsizde kotayı yükselticekmiş o yüzden tam emin değilim
Sadece TTNet değil tüm ISS'ler değiştiricek.
ben sirf ttnete hasta oldugum icin smiledslye gectim bi kampanya bahanesiyle.
ttnet telefona aliyo 15 lira hava parasi hasta ediyo adami.
dslde bi sorun cikiyo geliyo adam ikisaat inceliyo yaptim abi diyo gidiyo pat gene gitti internet sonra yetmiyo telefonda gidiyo.
valla ttnetin teknik servisi ariyoz en az 5 dakika o kalsik mozart sarkisi dinletiyolar. ikisaat adamla ugrasiyosun sanki destek hattinda gorevli bizmis gibi iki saat adamin ne anladigini tesbit edip anlayacagi bi dilde anlatmaya ugrasiyoz.
....
ulan mahallede fiber var adam karli mi cikacam diyo.
abicim. senin dedigin mahallede otobus fiyatina ucak var da faytonla mi gistsem daha class oluyo hem yeni hizli essek gelecekmis faytona demek gibi bisey bence.
ancak degisirsen abonelik ucreti odeyeceksin sanirim.
ayriyeten ttnetnin yarim aylardan da tam fatura kesme kazigi kampanyasindan da faydalanmis olacaksin bildigim kadariyla :P onun disinda superonline da yarim aya tam fatura kesme kampanyasi uyguluyormu diye sor bence yoksa ekstradan bi kazik daha sozkonusu olabilir .
ben sirf ttnete hasta oldugum icin smiledslye gectim bi kampanya bahanesiyle.Mozart şarkısı :D Gıcıklar ya bir arama yapıyoruz 3 saat tutuyorlar santralden geliyorlar santrali yapmadan hatta bakıyorlar sağlam olunca tekrar gidiyorlar 1 gün sonra yapıolar fatura 60 tl geliyor.
ttnet telefona aliyo 15 lira hava parasi hasta ediyo adami.
dslde bi sorun cikiyo geliyo adam ikisaat inceliyo yaptim abi diyo gidiyo pat gene gitti internet sonra yetmiyo telefonda gidiyo.
valla ttnetin teknik servisi ariyoz en az 5 dakika o kalsik mozart sarkisi dinletiyolar. ikisaat adamla ugrasiyosun sanki destek hattinda gorevli bizmis gibi iki saat adamin ne anladigini tesbit edip anlayacagi bi dilde anlatmaya ugrasiyoz.
....ulan mahallede fiber var adam karli mi cikacam diyo.
abicim. senin dedigin mahallede otobus fiyatina ucak var da faytonla mi gistsem daha class oluyo hem yeni hizli essek gelecekmis faytona demek gibi bisey bence.
ancak degisirsen abonelik ucreti odeyeceksin sanirim.
ayriyeten ttnetnin yarim aylardan da tam fatura kesme kazigi kampanyasindan da faydalanmis olacaksin bildigim kadariyla :P onun disinda superonline da yarim aya tam fatura kesme kampanyasi uyguluyormu diye sor bence yoksa ekstradan bi kazik daha sozkonusu olabilir .
kardeş ben süper online satış ve iletişim danışmanıyım ara beni yardımcıolayım
haluk kandemir
05316266510