TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'a geldi

CHIP Online
07-05-2010, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki öğrencilere başarıya ulaşmaları yolunda müthiş destek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ttne ... -a-geldi_19912.html


TTNET, toplumsal gelişmeyi destekleme vizyonu çerçevesinde "TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" isimli yeni projesini hayata geçirdi.

Eğitimde fırsat eşitliği yaratma amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'ndeki öğrencileri başarıya ulaşmaları yolunda destekleyerek, onların gelişimlerine katkı sağlamayı

hedefleyen "TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" projesi, 7 Mayıs'ta düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda projenin detayları TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz tarafından kamuoyuna aktarıldı.

Fırsat eşitliği yaratarak Türkiye'nin gelişimine katkı sağlama vizyonuyla, özellikle eğitim odağında çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz; "Eğitim alanında değer yaratacak ürün-hizmet ve projeleri toplumun her kesimiyle buluşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bugüne kadar, sunduğumuz TTNET Vitamin paketleriyle eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasına ve ülkemizin dört bir yanındaki öğrencilerin eğitim koşullarının iyileştirilmesine katkı sağladık. Diğer taraftan ilköğretimden üniversiteye kadar öğrencilerimizin gelişimlerine destek olmak amacıyla bir dizi projeyi hayata geçirdik. "TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'da" projesi de bu kapsamda yer alıyor. Bu yeni projemiz ile özellikle zor şartlarda başarıya ulaşan öğrencilerimizin gelişimlerine destek vererek, başarılarını sürekli kılmayı hedefliyoruz" dedi.


Tüm konu: TTNET Vitamin'li Çocuklar İstanbul'a geldi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: TTNET'in bu tür sosyal sorumluluk projeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?