Arkadaşlar anlayanlar vardır ...Bizim yan komşu dün TTnetten Netlimitsiz paket aldı ve internet hızı 3.45 Mpbs ben 2 yıldır kullanıyorum benımkıde Netlimitsiz paket ama 1 Mpbs yi daha göremedin ben bu pakete Kasım 22 de gectim Allah belasını versın bu TTNet'in !
TTnet ?Yan Komşuyla benım ınternet hızı aynı değil
haklısın kardeşim allah belasını versin bu gevur şirketinin, benim sana önerim kendi kullandığım sistem;
tt gidip interneti iptal ve telefonu aaramalara kapat ve biri al yanında gelen modeme telefonu bağla, internet açıkken biriden telefonla %40 indirim ve kazıksız konuş ve bnde 1Mpbs var ama ölçtüğümde 1.5Mpbst çıkıyor yani hıza kavuş
Aynı paket NetLimitsiz 8 Mpbs ye kadar ..:)) Ben bu TTnetin bızım buralarda Turknet olsa dırek ona gecıcem dusunmeden :)
Kablonet'e geçmenizi şiddetle öneririm.
Size tavsiye ederimki TTnet i bırakmayınız pişman olursunuz bir çok kimse başka net sağlayıcılarından memnun oldukluarını söleselerde siz karar değiştirmeyin neden derseniz her net sağlayıcısının bir kusuru var ayrıca bu konuyu 444 0 375 ile görüşmenizi tavsiye ederim onlar sizi yönlendirecektir..