Ttnet yazıklar olsun..

tatalanya
11-05-2011, 20:28   |  #1  
tatalanya avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
146 mesaj

Bogazıma kadar geldi artık, 8mbit hızımdan tam verim alabilirken kop sorunu için arıza kaydı yaptırdım,arza düzeldi ve yeni hızım 0.75 mbit,

daha öncede 8mbit kullanıp 2mbit verim aldıgım zaman ttnete söylemiştim ve aynı gün hızım tam 8 olmustu

şimdi hızım 0.75 diyorum,adamlar bana 0.75 ve 8mbit arası normal degerlerdir ,eger hızının yükselmesini istiyorsanız telekom müdürlügüne gidin diyorlar,bunca iş güc arasında telekom pesinde koscam

yani durup durupkern 8mbit hızım düsüyor ve ttnet bana hızınız normal sınırlarda biz birsey yapamayız ,merkeze gidin diyor...

3 sorum olacak arkadaslar...

acaba bilgisayarda mı sorun var?

adil kullanım kotası mı var ?(mahalle santrale eski oldugu için 1 yıldır o kota bana işlemiyordu ,kaldıki hızım kota yüzünden düsse ttnet söylerdi), nasıl ögrenebiliriz yinede bakmak lazım

ttnet dısında kendi altyapısını kullanan ve müşterilerine önem veren bi saglayıcı söylermisiniz ?

panda34
11-05-2011, 21:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj

en guzeli 8mbit'e kadar sacmaligina kanmayip 1mbit limitsiz kullanmak bir seneden fazladir ariyorlar 8mbit'e hala gecmedim gecmeyecem de.

AsusGta
11-05-2011, 21:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
178 mesaj

Vereceğim linkteki yere sorununu yaz  hemen hallederler ;) bazı yerler santrali felan bahane olarak uyduruyorlar sen şikayetini yaz dediğim yere  düzeltirler .. :)

tatalanya
11-05-2011, 21:43   |  #4  
tatalanya avatarı
OP Yıllanmış Üye
146 mesaj
Alıntı: AsusGta  
Vereceğim linkteki yere sorununu yaz  hemen hallederler ;) bazı yerler santrali felan bahane olarak uyduruyorlar sen şikayetini yaz dediğim yere  düzeltirler .. :)

http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3

bakacagım ama kafaya koydum baska bir firmaya gececegim

ya 8mbitte 3 gelio diye aramıstım 1 saatte düzeltmişlerdi,simdi ise yok efendim 0.75 normal degerler içinde,benim derdim normal olup olmaması degil ,daha dün 8ken simdi niye düsüyor yada daha dün arzamı yapabiliryosanız üstelik bunun hızı 3mbit normal demeden,simdi niye 0.75i düzeltmek için ugrasmıyorlar anlamıyorum....

EMRE_61
11-05-2011, 21:48   |  #5  
EMRE_61 avatarı
Yıllanmış Üye
509 mesaj
Alıntı: panda34  
en guzeli 8mbit'e kadar sacmaligina kanmayip 1mbit limitsiz kullanmak bir seneden fazladir ariyorlar 8mbit'e hala gecmedim gecmeyecem de.
aynen işleri çakallık.sözleşme ile bağlamaya çalışıyolar.uydunet gelsin anında kapattıracam.

Tekno_Loji
11-05-2011, 21:54   |  #6  
Tekno_Loji avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 35
1,677 mesaj

geç uydunetin 1MBit sınırsız kampanyasına, telefonu da kapattır. Bak o zaman nasıl yalvarıyorlar.

TTNET Telefondan  18TL her ay kullansanda kullanmasanda sabit ücret alıyorlar. O para senin cebinde kalsa her sene orta segment bir ekran kartı alırsın.

tatalanya
11-05-2011, 23:38   |  #7  
tatalanya avatarı
OP Yıllanmış Üye
146 mesaj

haklısınız arkadaslar ama bana 1 mbit yetmez sürekli down yapan biriyim,kablonet bulundugum semtte yok,tercihim ya superonline yada doping adsl olacak...

ealines
12-05-2011, 00:24   |  #8  
Üye
52 mesaj

tatalanya bak kardeş adamlar bahane arıyor tamam mı yok sizin hat bu değerlerde normal yok sizin hat zayıf yok sizin hat yok bilmem ne bahane hızı indirmek için yapıyorlar böyle uğraşacaksın arayavaksın ben 3-4 kez kayıt oluşturdum arayıp her türlü kaydı oluşturdum sonra istemeselerde hızımı 8 mbit yaptılar benim hızı 4 mb te indirmişlerdi ama ben 8 mb çıkarmak iiçin uğratım o akdar aradam adamalrla boğuştum telefonu kapattım hata benim interneti kesitler sorna açtılar hıznınız 8 mbit yaparız dediler ama bağlanamzsının internete diyip beni yemeye çalıştılar ama yaşan atıyorlar sonra hızımı 8 mb yaptıalt bir baktım inertent gitti sonra aradım adam dediki ben sana demiştim dedi yalan kendisi kesti interneti piç yani 8 mbit olmazsa kapatacam de ve gerçekten yapmazlarsa kapat gitsin söyleyeyim yoksa bunlar bizi somurur:^^

panda34
12-05-2011, 00:49   |  #9  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Alıntı: tatalanya  
haklısınız arkadaslar ama bana 1 mbit yetmez sürekli down yapan biriyim,kablonet bulundugum semtte yok,tercihim ya superonline yada doping adsl olacak...
1mbit ile bir ayda 180gb indirdim yetmez mi ? günde 2 dvd, yaklaşık 8.5gb indirilebiliyor.

Karo00
12-05-2011, 12:02   |  #10  
Karo00 avatarı
Yıllanmış Üye
327 mesaj

Süperonline var ise bulunduğunuz yerde heleki santrale yakınsaniz hiç düşünmeyin direk geçin

tatalanya
12-05-2011, 12:13   |  #11  
tatalanya avatarı
OP Yıllanmış Üye
146 mesaj
Alıntı: ealines  
tatalanya bak kardeş adamlar bahane arıyor tamam mı yok sizin hat bu değerlerde normal yok sizin hat zayıf yok sizin hat yok bilmem ne bahane hızı indirmek için yapıyorlar böyle uğraşacaksın arayavaksın ben 3-4 kez kayıt oluşturdum arayıp her türlü kaydı oluşturdum sonra istemeselerde hızımı 8 mbit yaptılar benim hızı 4 mb te indirmişlerdi ama ben 8 mb çıkarmak iiçin uğratım o akdar aradam adamalrla boğuştum telefonu kapattım hata benim interneti kesitler sorna açtılar hıznınız 8 mbit yaparız dediler ama bağlanamzsının internete diyip beni yemeye çalıştılar ama yaşan atıyorlar sonra hızımı 8 mb yaptıalt bir baktım inertent gitti sonra aradım adam dediki ben sana demiştim dedi yalan kendisi kesti interneti piç yani 8 mbit olmazsa kapatacam de ve gerçekten yapmazlarsa kapat gitsin söyleyeyim yoksa bunlar bizi somurur:^^
haklısın,kesinlikle haklısın,ayın 17sinde faturaları ödüyorum ve ilk işim sorun düzelmezsen,bye bye ttnet demek olacak..
1mbit ile bir ayda 180gb indirdim yetmez mi ? günde 2 dvd, yaklaşık 8.5gb indirilebiliyor.
24 saat bilgisayar acık bırakamam ki arkadasım :)  ayrıca artık 1mbit paketlere izin yok sanırım..

900kb ile cek rahatla yani..

MertBJK1903
12-05-2011, 12:55   |  #12  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

Arkadaşlar bende türknet kullanıyorum.ttnet ile çok hız farkı yok.Ama ttnetteyken akşam saatlerinde internet çok yavaşlardı yoğun olurdu.Bunda öyle bir sorun yok.Evim santrale uzak ama yinede 4 mbps hızla bağlanabiliyorum.İyi yanı ise hiç kesilme yok.Bence gayet iyi.ttnet ile hızlı ama dandik bağlanacağıma türknetle yavaş ama sağlam bağlanırım.

ScienceNET
12-05-2011, 13:13   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
787 mesaj

Bu tür sorunları müşteri hizmetlerini arayarak halledemezsin. Git Türk Telekoma, anlat derdini, yapmazlarsa "iptal ederim" de. Ciddiye almazlarsa, kapat gitsin. Bu hızla, yazık parana.

Benzer bir sorun bende de vardı. 2-3 defa başıma geldi. En son iyi bir fırça attım! Allah'tan artık hızım 6.7 Mbit/s civarlarında. Aylık 300 GB'tan fazla dosya indiriyorum.

Hani bu kadar sıkıntı çekiyorsan, geç Superonline'a ilk 3 ay 9.9 YTL, diğer aylar 49 YTL ve 20 Mbit/s hız sunuyorlar. Ancak 24 ay taahütlü. İmkanın varsa, yapabiliyorsan yap.

Kolay gelsin.

Son Düzenleme: ScienceNET ~ 12 Mayıs 2011 13:18
panda34
12-05-2011, 13:54   |  #14  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Alıntı: tatalanya  
haklısın,kesinlikle haklısın,ayın 17sinde faturaları ödüyorum ve ilk işim sorun düzelmezsen,bye bye ttnet demek olacak..

24 saat bilgisayar acık bırakamam ki arkadasım :)  ayrıca artık 1mbit paketlere izin yok sanırım..

900kb ile cek rahatla yani..

netlimitsiz diyosan 25gb indirdikten sonra 1mbit'e dusuyor cok bi farki yok 1mbit'ten.

Me Not Working Hard
12-05-2011, 16:08   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj

Ben Doping Adls Kullanıyorum 8Mbit
Hızım 7-8 Aydır Sadece 1-2 Kere 30-40 Kb Hıza Düştü Oda Bakım Vardı Gün İşinde Tekrar Düzeltiler
Öglen Vakitleri Ortalama 700-900 Kb Arası Hıza Sahibim Ama Akşamları Stabil Bi Şekilde 1000 Kb İle İniyor
Bazen 1,5 Mb Gördügü Bile Oluyor Çok Memnunum  1 Kere Arayıp  Sorun  Var Demedim Düşün Yanı TTNet Haftada Bir Aramak Şart:P

ishak97
12-05-2011, 17:42   |  #16  
Taze Üye
18 mesaj

benim hızım düşmüştü kotadan olmuştu ..ttneti aradım ..yüksek sesle konuştum (bağırarak desek daha doğru olur) eğer hızımı eski haline getirmezseniz paketimi iptal edeceğimi ve benimle beraber aynı durumdan şikayetci olan 20 arkadaşımın ttnete bağlı olan internetini iptal edeceğini söyledim..telefon numaramı istediler verdim ..arıza kaydınızı aldık modeminizi 20 dk açık tutun daha sonra kapatıp tekrar açın dediler ..kapatıp tekrar açtığımda hızım 8200 Kb gösteriyordu modemin hizmet programında ve hızım normale döndü..bazen sert çıkmak işe yarayabiliyor birde bunu deneyin..tabi bunu yapalı aylaarr olmuştur..

Son Düzenleme: ishak97 ~ 12 Mayıs 2011 17:46
alpagun
12-05-2011, 19:45   |  #17  
alpagun avatarı
Yıllanmış Üye
492 mesaj

Ben de Ocak ayında 8 mbit'e kadar olan tarifeye geçtim.
Ama önce hattımın kaç mbit'e kadar desteklediğini test ettiler.
6 mbit hız sağlayabileceklerini söylediler.
Kabul ettim.
Yaklaşık beş aydır hız sorunu yaşamadan ve kotayı aşmama rağmen hızm düşnmeden kullanıyorum.
Şu ana kadar ttnet ile (Uafak bir pürüz dışında) önemli bir sorunum olmadı.
Aslında bütün servis sağlayıcılar aynı alt yapıyı kullanıyor.
Kalitede değil, hizmette sorun yaşanıyor olmalı.

Son Düzenleme: alpagun ~ 12 Mayıs 2011 19:46
tatalanya
12-05-2011, 19:52   |  #18  
tatalanya avatarı
OP Yıllanmış Üye
146 mesaj
Alıntı: ScienceNET  
Bu tür sorunları müşteri hizmetlerini arayarak halledemezsin. Git Türk Telekoma, anlat derdini, yapmazlarsa "iptal ederim" de. Ciddiye almazlarsa, kapat gitsin. Bu hızla, yazık parana.

Benzer bir sorun bende de vardı. 2-3 defa başıma geldi. En son iyi bir fırça attım! Allah'tan artık hızım 6.7 Mbit/s civarlarında. Aylık 300 GB'tan fazla dosya indiriyorum.

Hani bu kadar sıkıntı çekiyorsan, geç Superonline'a ilk 3 ay 9.9 YTL, diğer aylar 49 YTL ve 20 Mbit/s hız sunuyorlar. Ancak 24 ay taahütlü. İmkanın varsa, yapabiliyorsan yap.

Kolay gelsin.

Askere gitmiyor olsam 24 aylık tahaütle 20mbiti kacırmazdım :) şurdan 7-8 ayım kaldı : )
Alıntı: TRJinKazamaTR  
Ben Doping Adls Kullanıyorum 8Mbit
Hızım 7-8 Aydır Sadece 1-2 Kere 30-40 Kb Hıza Düştü Oda Bakım Vardı Gün İşinde Tekrar Düzeltiler
Öglen Vakitleri Ortalama 700-900 Kb Arası Hıza Sahibim Ama Akşamları Stabil Bi Şekilde 1000 Kb İle İniyor
Bazen 1,5 Mb Gördügü Bile Oluyor Çok Memnunum  1 Kere Arayıp  Sorun  Var Demedim Düşün Yanı TTNet Haftada Bir Aramak Şart:
superonline ve doping arasında bir secim yapacagım cok yakında :)
netlimitsiz diyosan 25gb indirdikten sonra 1mbit'e dusuyor cok bi farki yok 1mbit'ten.
bizim mahalledeki santral eski oldugundan 15gb sonrası indirmelerde hızımı kesemiyorlar xD,yani bi yerde 99liralık paketteyim