http://www.yeniyil1numarakampanyasi.com/
Katılan arkadaşlarımız varmı?Acaba
Bana 1 saatlık Wifi çıktı.
Kullanıcı adı ve bi şifre verdiler hepsi o kadar
TTNET-Yeni Yıl 1Numara Kampanyası
bende katıldım ama sakata gelmiyelim sonucta ttnet bu
ttnet böyle her katılana wifi verir mi yav?
bu işte bir iş var ha
ttnet kime bedava bişey vermiş bedava dağıttığı modemlerde arızalıymış zaten biride bana denk geldi
Bana çakal kasa BMW çıktı ;)
ttnete elinizi kaptırmayın derim sadece kolunuzu almakla yetinmez...sözüme kulak verin sonradan üzülmeyin...
Bunun TTNET'in olduğuna emin misiniz? Bana phishing gibi birşey olma ihtimali yüksek gibi geldi...
Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?
aman benden uzak dursun !
bunların hiçbişeyini kullanmak istemem.verdikleri bmwninde motoru tekeri falan çıkmaz sonra :)
Selçuk İslamoğlu1 saatlik bedava wi-fi :)aynen
ttnete zam mı geldi?
bu ay 29.90 deil, 30.75ytl geldi.
e2008aynenbana da 1 saatlik wifi :) başvuran herkese otomatikman geliyo o zaten. diğer hediyelerde de gözüm var ama güzel kampanya
alitoBayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?AYNEN
:))...Ben de katıldım, bir site buldum bu arada, çekilişe katılıyosun sonra buraya kayıt bırakıyosun adamlar sana e-maille sonuçları haber veriyorlar, ziyadesi ile faydalı ::
quelquun:))...Ben de katıldım, bir site buldum bu arada, çekilişe katılıyosun sonra buraya kayıt bırakıyosun adamlar sana e-maille sonuçları haber veriyorlar, ziyadesi ile faydalı ::aa teşekkürler ben de ordan takip ediyimbu arada kampanya gerçek, yalandan bişey diilmiş yani gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz sabah metrodaki billboardlarda reklamlını gördüm bi kandırık yok