ttnet hız testinde 1,72mpbs çıktı birşey indirirken 45,6kb geçmiyor nedne bide telefon açıldıgında internet kopuyor
ttnet
büyük ihtimal splitterdan kaynaklanıyor ters takmış olabilirsin girişleri yada 1-2 tl lik splitterlar bu sorunu yaşatıyor genellikle modem kutusunda çıkan splitter varsa onunla bir dene diğer türlü arıza kaydı barakman lazım (benim arkadaşımda benzer bir sorun vardı dedim splitter kaynaklı inanmadı 10 tl ye splitter aldı kalite hızı 2,5mbtten 6 mbte çıktı çocuk şok oldu:))
pardusun sitesine gir ordan indirme yap gerçek hzını net olarak görürsün diğer sitelerdeki indirme hızları sitelerle alakalım doğru sonuçları microsft yada apardusdan indirme yaparak görebiliğrsin şöyleki ben pardusdan yada mcrsofttan 950kb iledwonload yapabiliyorum idm ile ancak bazen hotfileden en fazla 600kb download hızına çıkıyor ancak aynı anda hoıtfileden premium ile 450 450 oalrak aynı anda downlaod yapabiliyorum sende dene sonucu yaz buraya
yo daha bişey yok ben sana haber veririm bide sana bişey sorcam BEN BİLGİSAYARDA KEYGOLER GİBİ VİRÜS GİBİ YAZILIMLARDAN KURTULMAK İÇİN YANİ CASUS YAZILIMI GİBİ ŞEYLERDEN C SÜRÜCÜSÜNE DEEPFREEZ KURSAM D SÜRÜCÜSÜNE KURMASAM ORAYA FLİM OYUN PROGRAM KURSAM OLURMU
gerek yok sistemin sağlamsa kis 2011 yeterli olur burda sende önemli bir faktörsün nette özellikle dikkat etmelisn sistemin daha düşükse micrsoft security essentials kur hatta işletim sistemin eskiysetemiz bir format atmanı öenerim arkadan antivürüs yazlımı ve güvenilir programaları kur
eset te olur güvenlik duvarı değil http://www.microsoft.com/security_essentials/ bunu kur sistemin yeterli değilse iyiyse kis 2011 kur hatta forumda lisansta veriyolardı 3 aylık