evet farkettim kaldırdım 700le indiriyor :D o açıkken 400le indiriyordu.ttneti sevmem için bir neden kalmadı.
hangi antivirüsü kurmalıyım?
TTNETİ çok seviyorum hemde çok :D
- 1
- 2
Ücretsiz arıyorsan Comodo Internet Security olabilir :)
evet farkettim kaldırdım 700le indiriyor :D o açıkken 400le indiriyordu.ttneti sevmem için bir neden kalmadı.Ücretli olanlardan kullanacaksan;
hangi antivirüsü kurmalıyım?
Kaspersky 2011 sürümü kasmıyor.
Norton da öyle.Ama "Aga'ya Beleş" türü bir güvenlik yazılımı istiyorsan,
Avast İnternet Security öneririm.
Google kullanarak arama yap.
Nette seriali ile birlikte paylaşımı mevcut.
İyi ama sistemi zorluyor.Hele BITDEFENDER sakın kurma.İnternete giriyorsun googledan veri alınsın mı diyor evet demessen googlea giremiyorsun
İlk defa senden duydum Batuhan benim başıma gelmedi hiç. Sorun Google değil şunun gibi bi uyarı veriyor sanırım o "Mozilla Firefox dışarı bağlanmaya çalışıyor" gibi bişey. Tamamen tarayıcı ile ilgili yani. Başka uyarı alıyorsan bilmiyorum.
Yani o tarz bişey.Kullandımda ondan biliyorum.8 di galiba orjinaldi.Ama o zaman FF ve GC yi bilmiyordum Ie kullanıyordum
Ben 2010 kullandım genel olarak memnundum ama 'Uzman' profilini seçince uçak paneli gibi oluyor boğuyor insanı onu kaldır bunu indir sil yükle vs.
Hakkatten boğuyor.AVyi bir kaldırdım pc rahatladı.O ne ya onu kur onu kurma sanane lan istediğimi yaparım sen sadece uyar.İnternete girmek için Antivirüsten izin istiyordum adeta :D
Çoğu güvenli duvarı öyle ama bu bi başka herşeyi ince ince yapman gerekiyor.
Yok şimdi MSE kullanıyorum kafam rahat.Arada sırada güncelliyor kendini.Arada sırada abi virüs buldum diyor.Taramaya başladığında AVG gibi sisteme bir şeyler yapmıyor.AVG bir taramaya başlıyor ölüm sanki işlemci 2 çekirdek 1.86 Ghz den P4 1 ghze düşüyor :D
- 1
- 2