evet arkadaşlar ttnet i başbakana şikayet edelim lütfen abuk subukcevap yamayın mesela başbakanda onlardan falan filan bir şansımızıdeneyelim lütfen benmail atım bile ttnet fiyatları ile ilgili işte başbakanlığa atılacak mail adresi [email=bimer@basbakanlik.gov.tr]bimer@basbakanlik.gov.tr[/email]
ne kadar çok mail o kadar ilgi
ttneti devlete şikayet edelim
hakkaten bu ülkede mi? kaldı ki bu konudaki tutumları belli zaten "...ben giriyorum sizde girin..." kime neyi şikayet edicez...
1.telekomu onlara satan kimdi acaba
2.evet ttnet şikayet edilmeli çünkü 2 aydır kotama bakamıyorum neymiş 'teknik çalışma varmış' bakamadığım kotayıda ödemem kardeşim
şikayet etmenin hiç bir anlamı yok dünyada hem en kötü interneti hemde en kazık internet bizde yani hertürlü kazıklanıyoruz istesek te istemesekte
Bu ülkedemi!hakkaten bu ülkede mi? kaldı ki bu konudaki tutumları belli zaten "...ben giriyorum sizde girin..." kime neyi şikayet edicez...1.telekomu onlara satan kimdi acaba
2.evet ttnet şikayet edilmeli çünkü 2 aydır kotama bakamıyorum neymiş 'teknik çalışma varmış' bakamadığım kotayıda ödemem kardeşşikayet etmenin hiç bir anlamı yok dünyada hem en kötü interneti hemde en kazık internet bizde yani hertürlü kazıklanıyoruz istesek tearkadaşlar zaten ben olacak diye bişe demiyorum belki başbakan vicdana gelir diye söylüyorum yukarda da dediğim gibi abuk subuk cevap yazmayın demiştim lütfen icrat [url=../kisisel/130876/]corpixx[/url] kardeş ilgin için teşekkürYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,881 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008Taze ÜyeTeşekkür Sayısı: 012 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009ne kadar saçmalık insanlarsınız siz yha siz kullanmayı bilmiyosanız bilgisayarınız hızlıdeğilse ttnetin suçu ne adam lar daha ne yapsınlar
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0136 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006ne kadar saçmalık insanlarsınız siz yha siz kullanmayı bilmiyosanız bilgisayarınız hızlıdeğilse ttnetin suçu ne adam lar daha ne yapsıarkadaşım sen bilgisayar kullanmayı biliyormusun bilgisayarınız hızlı değilse demişin ne alaka anlamadım istersen dünyanın en hızlı bilgisayarına sahip ol internet hızı aynı olur galiba sen yurt dışında ttneti suçlamadına göre lütfen yazılarınada yazarken dikkat et saçmalık insanlarsınız demişin esasında sen saçmalamışsın1 MBit/s internete ayda 50 TL+ telefona (sabit hat) 25 TL = 75 TL para ödüyoruz. Bu soygunculuktan başka bişey değildir. Bu konuda TTneti tüketici mahkemesine dava edecektim. . Biraz araştırdım ve hakim beylerin bu paranın haklı bir kazanç olduğuna karar vermeleriyle sonuçlanan bir sürü mahkeme kararının olduğunu gördüm. Yani bu parayı bize ödettirecekler, istediğiniz yere şikayet edin. Hatta mahkemeye verin, ödediğiniz mahkeme parasıyla kalırsınız.
ne kadar saçmalık insanlarsınız siz yha siz kullanmayı bilmiyosanız bilgisayarınız hızlıdeğilse ttnetin suçu ne adam lar daha ne yapsı
Bu sitede bilgisayar konusunda bilgili, tecrübeli, hatta yıllarca okuyup bilgisayar, elektronik mühendisi olmuş burda bizimle bilgisini paylaşan sorunu olan kişilere yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımız var. Onlara teşekkür edeceğinize ne saçma insanlarsınız diyorsunuz. Asıl saçma insan sizsiniz ki internet hızı ile bilgisayar hızını bile ayırt edemiyorsunuz. Bunun bilgisayar hızı ile ne ilgisi var. Cahil cahil konuşmayınız. Belli ki bilgisayarın B sinden anlamıyorsunuz.Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 047 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009