ttneti devlete şikayet edelim

mahsun494
18-08-2009, 12:39   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
136 mesaj

evet arkadaşlar ttnet i başbakana şikayet edelim lütfen abuk subukcevap yamayın mesela başbakanda onlardan falan filan bir şansımızıdeneyelim lütfen benmail atım bile ttnet fiyatları ile ilgili işte başbakanlığa atılacak mail adresi  [email=bimer@basbakanlik.gov.tr]bimer@basbakanlik.gov.tr[/email]

ne kadar çok mail o kadar ilgi

PcMaKeR
18-08-2009, 13:01   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Bu ülkedemi!

uGuR.uK
18-08-2009, 14:48   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

hakkaten bu ülkede mi? kaldı ki bu konudaki tutumları belli zaten "...ben giriyorum sizde girin..." kime neyi şikayet edicez...

ECHELON_
18-08-2009, 14:53   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

1.telekomu onlara satan kimdi acaba
2.evet ttnet şikayet edilmeli çünkü 2 aydır kotama bakamıyorum neymiş 'teknik çalışma varmış' bakamadığım kotayıda ödemem kardeşim

corpixx
18-08-2009, 16:33   |  #5  
corpixx avatarı
Yıllanmış Üye
210 mesaj

5 Mail HEsabından Farklı Ip'leredn Şikayet Ettim.. Güle güle..Sizde Edin..

Birde 2 Megabit Hızı 49 Yapsalar..

nadir akdag
19-08-2009, 10:50   |  #6  
Yıllanmış Üye
204 mesaj

şikayet etmenin hiç bir anlamı yok dünyada hem en kötü interneti hemde en kazık internet bizde yani hertürlü kazıklanıyoruz istesek te istemesekte

Son Düzenleme: nadir akdag ~ 19 Ağustos 2009 10:51
mahsun494
19-08-2009, 11:38   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
136 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
Bu ülkedemi!
Alıntı: uGuR.uK  
hakkaten bu ülkede mi? kaldı ki bu konudaki tutumları belli zaten "...ben giriyorum sizde girin..." kime neyi şikayet edicez...
Alıntı: SCARFACE_  
2.evet ttnet şikayet edilmeli çünkü 2 aydır kotama bakamıyorum neymiş 'teknik çalışma varmış' bakamadığım kotayıda ödemem kardeş
Alıntı: nadir akdag  
şikayet etmenin hiç bir anlamı yok dünyada hem en kötü interneti hemde en kazık internet bizde yani hertürlü kazıklanıyoruz istesek te
arkadaşlar zaten ben olacak diye bişe demiyorum belki başbakan vicdana gelir diye söylüyorum yukarda da dediğim gibi abuk subuk cevap yazmayın demiştim lütfen icrat  [url=../kisisel/130876/]corpixx[/url] kardeş ilgin için teşekkür

H@ckerCesur
19-08-2009, 12:16   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
Alıntı: SCARFACE_  
2.evet ttnet şikayet edilmeli çünkü 2 aydır kotama bakamıyorum neymiş 'teknik çalışma varmış' bakamadığım kotayıda ödemem kardeş
Valla ödeyip ödememek senin elinde degil. Haciz getirir gene alırlar o parayı.

SonerESC
19-08-2009, 22:35   |  #9  
Taze Üye
12 mesaj

ne kadar saçmalık insanlarsınız siz yha siz kullanmayı bilmiyosanız bilgisayarınız hızlıdeğilse ttnetin suçu ne adam lar daha ne yapsınlar

mahsun494
22-08-2009, 09:08   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
136 mesaj
Alıntı: SonerESC  
ne kadar saçmalık insanlarsınız siz yha siz kullanmayı bilmiyosanız bilgisayarınız hızlıdeğilse ttnetin suçu ne adam lar daha ne yapsı
arkadaşım sen bilgisayar kullanmayı biliyormusun bilgisayarınız hızlı değilse demişin ne alaka anlamadım istersen dünyanın en hızlı bilgisayarına sahip ol internet hızı aynı olur galiba sen yurt dışında ttneti suçlamadına göre  lütfen yazılarınada yazarken dikkat et saçmalık insanlarsınız demişin esasında sen saçmalamışsın

PcMaKeR
22-08-2009, 09:20   |  #11  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
ne kadar saçmalık insanlarsınız siz yha siz kullanmayı bilmiyosanız bilgisayarınız hızlıdeğilse ttnetin suçu ne adam lar daha ne yapsı
Siz bu düşünceyle gidin.

Size 56 klık internet çok bile.

Bilgisayar kullanmayı bilmiyormuşuz!

alloss
22-08-2009, 09:32   |  #12  
alloss avatarı
Yıllanmış Üye
628 mesaj

1 MBit/s internete ayda 50 TL+ telefona (sabit hat) 25 TL = 75 TL para ödüyoruz. Bu soygunculuktan başka bişey değildir. Bu konuda TTneti tüketici mahkemesine dava edecektim. . Biraz araştırdım ve hakim beylerin bu paranın haklı bir kazanç olduğuna karar vermeleriyle sonuçlanan bir sürü mahkeme kararının olduğunu gördüm. Yani bu parayı bize ödettirecekler, istediğiniz yere şikayet edin. Hatta mahkemeye verin, ödediğiniz mahkeme parasıyla kalırsınız.

Bu sitede bilgisayar konusunda bilgili, tecrübeli, hatta yıllarca okuyup bilgisayar, elektronik mühendisi olmuş burda bizimle bilgisini paylaşan sorunu olan kişilere yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımız var. Onlara teşekkür edeceğinize ne saçma insanlarsınız diyorsunuz. Asıl saçma insan sizsiniz ki internet hızı ile bilgisayar hızını bile ayırt edemiyorsunuz. Bunun bilgisayar hızı ile ne ilgisi var. Cahil cahil konuşmayınız. Belli ki bilgisayarın B sinden anlamıyorsunuz.

TireX
22-08-2009, 09:40   |  #13  
Yeni Üye
47 mesaj

Yaw bi git. Açtırma ağzımı şimdi. Saçmalık senin bu sitede olman. Yürü git başka yere...

corpixx
22-08-2009, 16:20   |  #14  
corpixx avatarı
Yıllanmış Üye
210 mesaj
 Yha Sus Bilmiyorsan . HEr şeye atlama.. Cahil.. Köylü D:

Ne Alaka  ,, İnternet Hızı Ayrı  , Bilgisayarın Hızı :D<

tolgacanm1
22-08-2009, 22:23   |  #15  
Üye
67 mesaj

ahahaha mal işte ne anlar pc den köylü kro