telekom yeni tarifelerinde interrnet için 1 kontür 20küsür bin ve indirimli içinse 10küsür bin lira demiş. ttnet in fiyat tarifeleri sayfalarındaysa eski fiyat kontürü 72 bin lira duruyor. bilgisi olan var mı bu konuda...
TTNETin yeni tarifesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İnternet sayfasındaysa daha yenilememişlerdir. o yüzden fiyat tarifesi değişmemiş gibi görünüyordur.
ADAMLARIN NE YAPTIGINI ANLAYAN VARSA BANADA ACIKLASIN :LOL:
ayrıca 1 dakkalık kontür için 20küsür bin demişler (galiba? bir dipnotta yeni tarifelerle ilgili açıklamalarda 1 kontür 1 dakka alınmışmış.), internetin 1 kontürü ise normalde 216 sn., indirimde 6 dakka. bu hesaplan normal saatler biraz pahalanmış indirimliler biraz inmiş 60 bin küsür olmuş oluyor. YA DA BEN BU HESABI boşuna yapıyom. 1kontür 1 dakka hesabı interneti kapsamıyor ve normal ttnet 72 bin liradan 20 küsür bine indi. o zaman ne ala....
şimdi ttnet tarifelere baktım. 145 le ilgili sayfa değişmiş. ama sürpriz!!! adamlar fiyat yazmayı unutmuşlar, sadece süreler değişmiş. kesin bu fiyatlar ne olacak adamlar da anlamadı, ondan yazamamışlar!!!
abi fiyatlar belli Standart hatta saat 20:00 08:00 arası saati 600.000 diğer zamanlarda 1.200.000 Bu kadar basit
mateng nerden aldın bilgiyi. teorik olarak ucuzlatması lazımdı ttnetin.
Abi ben matematik mühendisiyim ama bunun için mat. müh. olmaya gerek yok Dakikası standart hatta 20.000 tl Saati 20.000*60=1.200.000 20:00 08:00 ARASı zaten %50 indirimli 600.000 oluyo Tabi bu standart hat Mesela hesaplı hat 32.000*60=çok ediyo:))
tamam da tam 20839 tl, indirimli 10420 lira standart hatta sayın mat. mühendisim. hem de yeni düzenledikleri sitede ttnet niye bu basit hesabı yazmıyor.
abi ttnet neyı dogru duzgun yapıyokı siteyı duzeltsın dim yanı