Arkadaşlar TTnet kullanıyordum memun kalmadım ve Super onlineye geçtim Sizce Hangisi Daha İyi?
Farkları Ne?
TTnetmi?Superonlinemi?
Demişinki ttnet kullanıyordum memnun kalmadım superonline geçtim e denemiş olup bunu bilmen lazım hangisinin daha iyi olduğunu superonline isteklerini karşıladıysa problem yok gereksiz bi konu bence. Hani desenki "ttnet kullanıyodum memnun degildim superonline'a geçtim süper bu sizede tavsiye ederim" veya "sakın geçmeyin" gibisinden o zaman güzel bi konu olurdu bilgilendirme amacıyla.
adam ttnet kullanıyomuş süper online' a geçmiş hani süper online ' ı da şuan deniyo olması gerekiyo ki böyle bir soru sormaya gerek kalmıyor bi insan anlamazmı şuan kullandıgının bir öncekinden iyi olup olmadığını hani ttnetde kesilmeler oluyosa bunda olmasa dimi der bunda olmuyo kesilme falan misal yani bunun gibi bi dünya download hızına bakar daha iyi veya daha kötü dimi veya ttnetde bi arıza olduğunda ilgilendilermi bilir superonline da olduğunda bilemeyebilir daha yeni olduğu için denemesi lazım kendisinin bu son yazdığımı sorabilir superonline kullananlara mantıklı olan bu olurdu [Bence]. Gene diyorum tartışmaya gerek yok başka kişilerinde cevabını beklemek gerekir, Hiçbirini kullanmadan bu soruyu sormuş olsa gereksiz olmayan bi konu olurdu .