Allah bin belasını versin ttnetin !
Sorunuma gelirsek;
8mbit abonesiyim 3g'den önce 11-12mbit yani 1.2mb/sn dosya çekiyodum neyse 3gden sonra 850ye filan düştü.15gb netlimitsiz pakete geçtim hızımı 4mbite çektiler sonra dahada düştü 2mbit yaptılar
Maltepede oturduğum için küçükyalı tt'a gittim.Teknik detay bildiğim için teknik bilgi sahibi olan bi personel istedim.Personelle uzun uzun konuştuk
Mahallemin 14mbite kadar (vdsl) desteklediğini 2-3 aya kadar d-slam koyucaklarını söylediler.Hız işini ise 444 0 375'i arayarak yapabilirsin dediler teşekkür edip çıktım.444 0 375'i aradım hızım 2mbit neden düşürüyosunuz dedim.Çağrı merkezindeki bayan bana sürekli hattınız kaldırmıyodur dedi
Biraz önce tt küçükyalı santralinden çıktım adamlar 14mbite kadar adsl hizmeti verebiliyoruz diyolar siz bana hattımın kaldırmadığını söylüyosunuz dedim bi güzel fırça attım.Beni arıza bildirimine yönlendirdiler derdimi anlattım arıza kaydı aldılar
Saat 4 gibi beni bizzat cep telefonumdan arayıp hızınızı yükselttik dediler bende evde olmadığım için ancak eve gidince deneyebileceğimi söyledim.Aksi bi durum çıktığı zaman yine ararım dedim
Neyse 10 gibi filan eve gittim açtım bilgisayarı hızım 1 mbit ve o kadar çok kopma yaşanıyoduki 10 sn de bir kopuyodu internet
Aradım yine 444 0 375'i bir güzel sövdüm.Ana avrat ağzıma ne denk gelirse.Bayan telefonu suratıma kapadı yine aradım aynı bayan çıktı bide kavga ettim telefonda.Beni başka birisine bağladılar.Derdimi anlattım ve küçükyalı tt la görüşüp hızımı tekrar 8mbite yükselttiler
Madem yükseltiliyodu da neden baştan yapmadınız ? İlla insanı günaha mı sokmak gerekir ?
Bu yüzden allah o türk telekomun (!) bin belasını versin !