arkadaşlar benım internetimi kulalandıklarını farkettım ttnet kota sorgulama yerınden sifremi deyiştirdim deyiştirdikten sonra nete gırmdedı bıdaha napmama lazım??????????????????
ttnetten kota sifremi deyiştirdim ama ...
İnterneti Aldığın Yerden Yardım Al belgelerinle gidip
arkadaşlar benım internetimi kulalandıklarını farkettım ttnet kota sorgulama yerınden sifremi deyiştirdim deyiştirdikten sonra nete gırmdedı bıdaha napmama lazım??????????????????bak kardes bende bı kere degıstırmıstm sıfreyı ama benm kı senn gıbı degıl benm modem zaten kablolu :D ben zevkıne degıstırdım eger ttnetten sıfrenı degıstırırsen ınternete gıremezsın sadece ınternetı actıgında ttnet sıtesıne baglanır o kadar evınde tekrar ınternete baglanmak ıstıosan eskı sıfrenı ayarla ttnette gır eger sıfre degıstrımek ıstıosan yenı aldıgın sıfreyı modemede gırmen gerekıyor her modemınde ayrı bı ıp numarası var orda ayarlıon benm bıldıklerım bu kadar vllha
rose cvp vermek ıcın cvp yazma kardesım sana sıfremı kırdılar dıyom nıye sıfreyı eskı halıne getryım
rt-103
Başkası internetini kullanıyorsa ADSL kullanıcı şifresini değişince kullanmayacakmı? Zaten kimse kimsenin adsl kullanıcı adı şifresini kullanamıyorki.Wireless şifreni değiştirmen gerek.
Ayırca yeni şifreni tekrar modeme girmen gerek , sen en iyisi şifreni eski haline getir.
Modemin içine gir önce. Sağ aşağıda iki bilgisayar resmi vardır. Ona çift tıkla, destek sekmesine gel, varsayılan ağ geçidinde yazan değer modemin içine gireceğin ip'dir. Onu al, IE-Firefox vs. gibi bir tarayıcının adres çubuğuna yaz. Şifre-Kullanıcı adı ekranı gelir. Modeminin markasına göre arat nette, bunları bul ve modem arayüzüne eriş. Daha sonra yeni şifreni de orada uygun yere girersin.
Sa Kardesim Ttnetten Degistirdigin Sifreyi Modemin İcine Gir Sonra Makinanı Bastan BasLat İnternete GirebiLirsin İyi ForumLar