Merhaba ben fazla oyun oynayan biri değilim.Tek oynadığım oyun the sims 3 ve ek paketleri.Ben daha çok nete girebileceğim face msn falan yapıp müzik dinleyebileceğim kullanışlı ve ileriye yonelik bir pc almak istiyorum.Türk telekom bir kampanya yapmış ve şu özelliklerde bir pc yi 950 liraya müşteriye sunuyor taksit olarakta çok iyi beni zorlamaz sizde bir bakarsanız değermi yoksa değmezmi uygun bulursanız almayı duşunuyorum.Teknolojı değiştikçe uzerine ekleme yapıp ona göre kullanmaya dvm edeyim diyorum Ne dersiniz ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.Onaylarsanız hemen alıcam...
Marka & ModelExper Active DAC1A Masaüstü Bilgisayarİşletim SistemiOrijinal Windows® 7 Starterİşlemci türüIntel® Pentium® İşlemci E6500 (2MB Cache, 2.93 GHz) 1066 MHz FSBDahili sürücü320 GB (7200 rpm)Dahili bellek2 GBEkran boyutuExper 18,5" geniş ekran LCD MonitorEkran çözünürlüğü1440x900Grafik kartıPaylaşımlı Intel® GMA X4500
512 MB PaylaşımlıHarici G/Ç bağlantı noktalarıUSB, VGA, RJ45, 1 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişiBellek kartı aygıtıSM, MS, MMC/SD, CF/MD Kart okuyucuWeb kamerası-Hoparlörler ve mikrofon-Klavye / MouseExper Multimedya Siyah USB Türkçe Klavye / Exper Siyah USB Optik MouseAğ arabirimiTümleşik 10/100BASE-T Ethernet LANGeniş bant kablosuz-Ürün ağırlığı-Ürün boyutları (G x D x Y)410x175x375 mmGüç kaynağı türü300W PSUPil türü-Garanti2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilikÜrünle gelen yazılımOrijinal Windows® 7 StarterÜrün rengiSiyah