Tubitak
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sadece tasarim degil, icerik de cok iyi.Yani bilimsel arastirmalari yazmislar onlari okumak zevkli.
"Bookmark bölümüne açacağınız konuların başlığında, tanıttığınız veya duyurduğunuz web sayfasının adresi kesinlikle yer almamalıdır. Bunun yerine tanıtılan siteyle ilgili bir tanımlama yazmak daha doğru olacaktır."
Fazla söze gerek yok sanırım.
Bence yeterince güzel bir topic eleştirmenizin bir anlamı yok tubitak diyince herşey anlaşılıyor bence, siz eleştirenler iyi düşünün öyle eleştirin. Hem arkadaş gayet faydalı bir link vermiş eğer böyle davranılırsa foruma katılan veya katılmak isteyen insanların keyfini kaçırırsınız..
Saygılar Ayhan DELİCAN
webadelBence yeterince güzel bir topic eleştirmenizin bir anlamı yok tubitak diyince herşey anlaşılıyor bence, siz eleştirenler iyi düşünün öyle eleştirin. Hem arkadaş gayet faydalı bir link vermiş eğer böyle davranılırsa foruma katılan veya katılmak isteyen insanların keyfini kaçırırsınız..Ben kendi adıma siteyi eleştirmedim..Arkadaşı da neden bu siteyi verdin diye de eleştirmedim..Saygılar Ayhan
Yalnızca iyi ya da kötü bir paylaşım yapıyorsa bunun kurallara uygun olarak yapılması gerektiğini söyledim..
Mod. ise bu uyarımı haklı bulup gerekli düzeltmeyi yaptı..Sonuç mu?
Ortada eleştirilen bir şey yok..Özellikle site hakkında bir eleştirimiz olmadı..
teşekkürler yxz , gayet yerinde bir paylaşım