Ttnet'in tekel olmasının avantajıyla;düşük hız,kötü hizmet ve buna rağmen yüksek ücret almasının karşısında internet kullanıcılarını,tavır almaya ve bu konuda örgütlenmeye çağırıyorum.Bu konuda neler yapılabilineceğini tartışalım!Ve çabamız tartışmayla kalmasın!Bu konuda duyarsız kalmayalım!Geniş katılımlı haklı ve kararlı bir çaba mutlaka amacına ulaşır!Haydi arkadaşlar,mutlaka yapılabilinecek şeyler vardır,fikirlerinizi söyleyin ve harekete geçelim!...Başarının yolu birlik olmak ve kararlılıktan geçer!
Tüm İnternet Kullanıcıları:Birleşin!
bir şeylerin yapılması gerekiyor..
bunun için de birlik , ortak bir karar şart
Aynen katılıyorum. Arkadaşlar şşimdi bir deney yapalım:
Deneyin Adı: Ttnet Kazığı
Amaç: TTnet'in attığı kazığı görebilmek.
Malzemeler:
TTnet reklamı
Büyüteç
Televizyon
Yapılışı:
TTnet reklamı açılınca altta geçen yazıyı dikkatlice okuyun. Bakın nasıl bir kazığa maruz kalıyoruz...
Örnek:
TTnet Adsl'e geçen herkese modem hediye.
Alt Yazı: 24 ay üyelik zorunlu ise geçerlidir...
şu sözleşmem olmasa topluca üyeliği iptal edelim diyeceğim ama benim gibi olan çok kişi var mesela ttnete topluca şikayet dilekçesi ya da mesajı olabilir.tek tek şikayetler pek bir anlam taşımaz ama hep birden çullanırsak ne oluyor diye düşünebilirler.
(birde hepimizi ttnet üyeliğinden postalıyorlarmış)
ttnet ten başka bir sağlayıcı kullananlar var mı? biri*, smile*, superonline, kablonet...?
ben ttnetten çıkınca ilk biri ye üye olacağım web siteme de hep biri'nin reklamlarını bedavaya koyacağım
ttneti çökertmek için elimden geleni ardıma koymayacağım kısacası
siz de sitenizin kenarına köşesine biri'nin reklamlarını koyun ama türk servis sağlayıcı olsun bence
Arkadaşlar konunun can alıcı noktası geniş katılımlı bir çalışmayı örgütlemektir.Yani yüzlerce hatta binlerce kişinin tavrının çokta etkili olacagını sanmıyorum:Bu yüzden ben ,on binlerce hatta,100.000 gibi kullanıcının oldugu bir eylemi örgütlemenin etkili olacagını düşünüyorum...TTnet'e düşüncemizi yani isteklerimizi açıklayan net bir metni,elektronik imzaya açabiliriz örneğin!Ne dersiniz?
olabilir bu dediğin bakalım katılım ne kadar olacak göreceğiz.
kylieşu sözleşmem olmasa topluca üyeliği iptal edelim diyeceğim ama benim gibi olan çok kişi var mesela ttnete topluca şikayet dilekçesi ya da mesajı olabilir.tek tek şikayetler pek bir anlam taşımaz ama hep birden çullanırsak ne oluyor diye düşünebilirler.güzel olmazmı ne güzel sözleşmeyi fes etme gibi dertlerle uğraşmayız ...
(birde hepimizi ttnet üyeliğinden postalıyorlarmış)
Bence Facebook'ta TTnet karşıtı bir grup kuralım. Kanıt olarak gösteririz.
Boraalper,arkadaş bu konuyu,"TTnet'in Zulmüne Karşı Örgütlenelim"başlığı içinde forumda tartışmaya devam ediyoruz.Dile getirilen düşüncelere bakabilir ve oradan tartışmaya katılabilirsin.