Arkadaşlar forumlarda dolaşırken Windows'un içinde gizli bir film olduğunu öğrendim ve sizinle paylşmak istedim.Peki bu filmi nasıl izleriz?İlk önce Başlat menüsüne giriyoruz.Oradan Çalıştır diyoruz ve şu komutu giriyoruz telnet towel.blinkenlights.nl şimdi güzelce arkanıza yaslanın ve seyredin.
Not:Film İngilizcedir.
bu bir alıntıdır bir oyun dergisinin forumunda buldum ve sizinle paylaşmak istedim
yorumlarınızı bekliom!!!
tüm pc lerde olan ama bilinmeyen film:)
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
Süper yapmışlar bende bekliyorum media player da birşey açılcak diye :D çok hızlı geçiyor ama yazılar, hiçbirşey anlamadım :)
Yeni Üye
43 mesaj
www.asciimation.co.nz/ buradanda seyredebilirsiniz aynı zamanda bu bilgisayarda yüklü olna bir film değildir telnet üzerinde bilgisayarınıza aktarılır. Bildiğim kadarıylada 98 de yaılmış
www.asciimation.co.nz/ buradanda seyredebilirsiniz aynı zamanda bu bilgisayarda yüklü olna bir film değildir telnet üzerinde bilgisayarınıza aktarılır. Bildiğim kadarıylada 98 de yaılmışsite üzerinden de mi erişemiyorsunuz??
Yıllanmış Üye
159 mesaj
Taze Üye
4 mesaj
flood için özür ama yeni üyeyim imza deniyorum
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj
Daha önceden biliyordum. İnternet üzerinden oluyor. Windows'un kendisinde yok.
bu filmi geçenlerde ben paylaşmıştım... selçuk islamoğlu windows la alakası yok hatta zararlı bile olabilir demişti bende içeriği değiştirmiştim :)