TUM SITELERE TEK PAROLA [ :)V]

onlineTR
13-09-2008, 16:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,947 mesaj

www.tekparola.com[/boyut=6

Hayatı kolaylaştırır.
Tek bir parola ile onlarca siteye tekrar tekrar üye olmadan girmenizi sağlar. Siteler arasında Zincir servisi ile tekrar tekrar şifre girmeden gezmeniz sağlanır.

Güvenlidir.
Kendine özel algoritması ve zaman damgalı linklerini kırmak teorik olarak imkansızdır. Parolanız kriptolanmıştır ve kimse ile paylaşılmaz. Sadece tekparola.com üzerinde parola girmeniz gerekir, sitelerde parola kullanmazsınız. Bilgileriniz tekparola.com üyesi bir siteye kendi isteğiniz ile gitmediğiniz sürece o siteyle size ait hiçbir bilgi paylaşılmaz.

TuncaBozkurt
14-09-2008, 19:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Yakında şifrelerimi Blogger'da yayınlamayı düşünüyorum. Veya kendi fake sitemi yaptırıp kendi şifrelerimi başkalarına çaldıracağım.Kahkaha

Açıkçası şifrelerimi/parolalarımı bir siteye emanet etmekle yukarıdaki işlemleri yapmak arasında pek bir fark göremiyorum.

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 14 Eylül 2008 19:37
onlineTR
14-09-2008, 20:31   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

tuncap yazdıklarınla sıtenın alakası yok ıstersen sıteyı zıyaret et.bende bır chıp kullanıcısıyım sıze fake şeyler yazacak degılım kırıldım dogrusu...

omer_6134
14-09-2008, 22:46   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Ben giremedim. Fazlada zorlamadım girmek için Gülümseme

Güvenli bağlantı hatalı

geçersiz bir güvenlik onay belgesi kullanıyor.

Onay belgesine güvenilmiyor çünkü dağıtıcısının onay belgesi tanınmıyor.

(Hata kodu: sec_error_unknown_issuer)

* Bu, sunucunun yapılandırmasıyla ilgili bir sorundan ya da birinin sunucuyu taklit etmeye çalışmasından kaynaklanıyor olabilir.

* Daha önce bu sunucuya başarılı bir şekilde bağlandıysanız sorun geçici olabilir ve daha sonra yeniden açmayı deneyebilirsiniz.

* Gelişmiş şifreleme ayarlarına bakarak güvenlik sorunu yaşadığı bilinen sunucuların listesini görebilir ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.

İsterseniz ayrıcalık tanıyın...

TuncaBozkurt
15-09-2008, 19:16   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
onlineTR
tuncap yazdıklarınla sıtenın alakası yok ıstersen sıteyı zıyaret et.bende bır chıp kullanıcısıyım sıze fake şeyler yazacak degılım kırıldım dogrusu...
Hayır, sözüm sana değil. Fake site vermeyeceğini de biliyorum. Fakat ben önceki mesajımda parolamı bir siteye emanet etmenin çok da güvenli olmadığını söylemiştim. Biraz abartmışım, kabul :)). Ama o sitenin olası bir saldırıya karşı ne kadar güvenli olduğunu bilemeyiz ki.