Tümer Metin Fenerbahçe'de
Tümer'in askerlik mevzusu yok muydu?
elvis32Asla Beşiktaş'tan başka klüpte oynamam diyen adam nasıl oldu da FB'ye transfer olabildi? Tükürdüğünü yalamak olmuyor mu bu?Biz profesyonel sporcuyuz nereden uygun teklif gelirse orda oynarız.Al sana bahane.Yeterli mi?
Tümer`i Allah belki affeder; ama Çarşı affetmez..
Çarşı zaten hiçbirşeyi affetmiyor.:)Ne kadar kendi taraftarı olduğum takıma gelse de o söylediği Türkiye'de BJK dan başka takımda oynamam lafından sonra bize gelmesi çok da iyi değil.bayağı eleştiri alır bence ilerleyen günlerde
ahanda buraya yazıyorum tümer fenerde oynayamaz abicim... yıldız harcamayı sever fenerbahçe... tümer de onlardan biri olacak.
Beşiktaş yine transferler yapmaya başladı.Yine 20 tane gerkesiz transfer yapmadan BİRİ BEŞİKTAŞI DURDURSUN!!!
Transfer şampiyonu = Beşiktaş
Lig şampiyonu = Galatasaray
Efes Cup şampiyonu = Fenerbahçe :))
Bu arada tümer lafının altında kalmış. Mağdem öyle bir laf edicektin, neden başka bir klübe gittin ?
samet1986Transfer şampiyonu = Beşiktaşbu soruya meşhur türk büyüklerinin özdeyişleriyle cevaplayalım
Lig şampiyonu = Galatasaray
Efes Cup şampiyonu = Fenerbahçe :))Bu arada tümer lafının altında kalmış. Mağdem öyle bir laf edicektin, neden başka bir klübe gittin ?
1- dün dündür bugün bugündür2-benim futbolcum işini bilir
siz futbolcuları ne zannettiniz hayranlıkla seyredilen topçuların çoğu üçkeğatçıdır futbol umrunda değildir.
aldığı paraya bakar.
istisnalar var tabi.
Keşke Tümer'de bu istisnalardan olsaydı. Ben Galatasaray'lıyım ama açıkcası bu tarz futbolcular her klüpte olduğu gibi Galatasaray'da da mevcut.
Maalesef, insanların gözlerinin içine baka baka böyle hareketlerde bulunuyorlar; arkasında duramayacağın sözler ne diye verirsin ki. O adama artık kim niye güvensin bu saatten sonra; dün Beşiktaş'a, bugün Fener'e, yarın kim bilir hangi takıma aynı haltı yapacak?