TUNCMATIK - DigiTech 700 VA VFD

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
indream
27-08-2005, 17:53   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Merhaba arkadaşlar
Ben başlıkta adı yazan ürünü almak istiyorum ama bunun arkasında sadece 1 adet priz var. Yani sadece kasayı bağlamam için ama bunun yanında benim monitörüm var, ADSL modemim var, bir de arada sırada taktığım direksiyonum var.(ayrıca sistemimde imzada yazıyor)

Durum şu ben bu alete mesela 5' li priz taksam üstüne de kasa, monitör, modem ve arada sırada da olsa direksiyonu taksam ne olur. Aletin kaldırmama gibi bir sorunu olur mu?
Şimdiden sağolun var olun.

faresdell
28-08-2005, 04:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
123 mesaj

Herhangi bi güç kaynağı ile zaten hem kasayı hemde monitörü çalıştırabilirsin.
(Yani en azından öyle biliyorum. Yanlışta biliyor olabilirim tabi ki.)

DeeWRee
01-09-2005, 21:15   |  #3  
Yeni Üye
22 mesaj

Bahsettiğin ürünü kullanıyorum. Kullanma kılavuzunda kesinlikle arada uzatıcı kablo vb. kullanmayın direk bilgisayarın kasaya ait olan fişi takın yazıyor. Eğer kasa üzerinde monitör için power çıkışı varsa kullanbilirsin yoksa monitör le ups in alakasız oluyor.

lasvegaswings
02-09-2005, 01:22   |  #4  
Üye
75 mesaj

aynı model değil ama bende tunçmatik ups kullanıyorum. Bnm kullandığım model baya eski arkasında hiç priz yok, gittim bi elektrikçiye uzatma kablolu ona göre priz yaptırdım hiç bir sorun yok. Ekstra priz takıp kullanabilirsin, kullanalı bnm nerdeyse 10 seneye yakın oluyor..