birde illegal le lgalin farkıne
TuneUp Utilities 2010 FINAL çıktı !
- 1
- 2
:D :D
arkadaşım bence soru sormadan önce google iyice araştır..gerekirse tek tek bu nedir diye sor..
Bilgisayar da bıunların tezcübesini alacaksın , alacaksında biraz beklemen ,zaman harcaman gerekiyor..Aniden hepsini öğrenemezsin , emin ol... Bu laflarıımıda büyüklük taslama falan değil , sakın yanlış anlama...
Evet uyumludur.SystemCare kadar önermesemde fena bir yazılım değildir.Daha önce vistada kullanıyordum çok memnundum... ASC pro da var ama Tune Up bence sistemi daha iyi optimize ediyor... ASC pro ile sistemde belirgin bir hız artışı görememe rağmen Tune up sistemi uçuruyor... Bence süper bir yazılım yapandan Allah Razı olsun... Biraz önce kurdum kullanıyorum.. (çalışan key ile de aktive ettim :) bu arada...)
Ama xp de de Asc gayet iyi bence...
osman..bana PM at.vereyim sana serial bir tane :)..para mı vereceksin bu alman malına bir de..türk programları çıkasıya kadar illegal serbesttir beyler :)
2009 sürümü win7 uyumlu değil ilk onu win7 uyumlu yapsınlar
TuneUp utilities 2010 şu an test ediyorum ilk izlenimlerim gayet olumlu...
advanced system optimizer 3 (systweak) de test etmekteyim ve bu iki test ettiğim yazılımı gerçekten başarılı buldum....
advanced systemcare 3 (iobit) sürümü bu sürümlerin gerisinde kaldığını düşünüyorum pc performansı bakımından... çünkü windows 7 bilkeşenleri ve optimizasyonu için biraz daha geliştirilmeli....
...advanced system optimizer 3 (systweak) de test etmekteyim...Ben bir ay evvel Advanced System Optimizer 3.0.557.4261'' sürümü kurup çalıştırdıktan sonra, bilgisayarı tekrar formatlamak mecbûriyetinde kalmıştım. Çünki, bilgisayar geç kapanmaya başlamış ve ben de bu durumu değiştirecek bir çözüm bulamamıştım. Hattâ, benzer bir şikâyeti başka bir üyeden de okumuştum. Şimdi '4557' olanı çıkmış. Bu yeni sürüm de problem yok ise, bunu bilemiyeceğim. Denemdim çünki.Son Düzenleme: alpagun ~ 31 Ekim 2009 12:31
TuneUp 2009'da özellikle internet hızını optimize etmede çok sorun yaşadım umarım 2010'da bu sorun düzelir.
Ben bir ay evvel Advanced System Optimizer 3.0.557.4261'' sürümü kurup çalıştırdıktan sonra, bilgisayarı tekrar formatlamak mecbûriyetinde kalmıştım. Çünki, bilgisayar geç kapanmaya başlamış ve ben de bu durumu değiştirecek bir çözüm bulamamıştım. Hattâ, benzer bir şikâyeti başka bir üyeden de okumuştum. Şimdi '4557' olanı çıkmış. Bu yeni sürüm de problem yok ise, bunu bilemiyeceğim. Denemdim çünki.aynı sorun aynı programı kurunca bende de oldu..hatta benim laptop 4 dakika sürüyordu kapanması..sonra programın üreticisine maiil attım,olay günlüklerini verdim sonra bana düzeltici küçük bir dosya gönderderiler..kurdum laptop eski kapanma süresine döndü..a...en iyisi tuneup ve advanced system care pro beyler..gerisini kurupta bilgisayarları öldürmeyin
Arkadaşlar bir şey soracağım. TuneUp Utilities 2010'u kullanmadan önce başlat menüsünde dosya arama yapabiliyordum. Örneğin d:\müzikler konumundaki bir şarkının adını yazınca sonuçlarda çıkıyordu. TuneUp ile sistem bakımı yaptım, aramalarda sonuç çıkmaz oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim?
TuneUp Rescue Center ile denedim, olmadı.
nasıl bozduysanız öle düzeltebilirsiniz yada sistem geri yükleme yaparak..
Her zaman bu tune up la bilinçsiz bir şekilde yapılan ayarlar sorun çıkartır..Format atarsanız hiç şaşırmam...
aynı sorun aynı programı kurunca bende de oldu..hatta benim laptop 4 dakika sürüyordu kapanması..sonra programın üreticisine maiil attım,olay günlüklerini verdim sonra bana düzeltici küçük bir dosya gönderderiler..kurdum laptop eski kapanma süresine döndü..a...en iyisi tuneup ve advanced system care pro beyler..gerisini kurupta bilgisayarları öldüen iyi olanlar değiller..En iyisi olsalardı format atmak zorunda da bırakmazlardı..En iyi program henüz çıkmadı :)
Bu advanced system care ya da TuneUp utulities in bilgisayarımda önemli bi dosyayı silip bilgisayarımı yavaşlatması veya format atmak zorunda bırakması şansa kalan bir şey midir?Çünkü ne zaman ASC i kullansam bilgisayarım çökecek vaziyete geliyor.TuneUp utulities i kullansam yine aynı durum mu olur?
Vista Home Basic sp2 32bit
- 1
- 2