tüplü (crt) tv bilgisayara bağlama

ahmetoner
15-02-2012, 21:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

arkadaşlar çok ilginç bir sorunum var bu konuda. görüntü var ses var ama video oynatmaya çalışınca görüntü olmuyor

görüntü bu şekilde oluyor ses var ama kullandığım playerın olduğu kısımda görüntü yok ekranın diğer kısımlarında var gom player kullanıyorum medya playerıda denedim aynı neronun playerını denedim oda aynı ama tivibu playerı açıyorum sorun yok sanki televizyon izler gibi bilgisayarın görüntüsü televizyonda bu konuda bana yardım edebilecek olan varmı?

ekran kartım nvidia ve şu aşağıdaki linkteki kabloyla bağlanıyorum rca idi galiba

Son Düzenleme: ahmetoner ~ 15 Şubat 2012 21:54
endlessnight
16-02-2012, 09:45   |  #2  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Hocam tam bilmiyorum ama ya tv programı tam desteklemiyor. Ya da oynatılan dosyanın uzantısı eksik. Muhtemelen dosyanın uzantısı eksik.( Örneğin AC3 gibi) Böyle bir sorunu aşman için media player kullanman lazım diye biliyorum.

dasti
16-02-2012, 10:07   |  #3  
dasti avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,962 mesaj

codec sorunu olabilir mi videoyu başka bilgisayarda açmayı denedin mi ?

ahmetoner
18-02-2012, 17:50   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

arkadaşlar olayı çözdüm tamamen ayar meselesiymiş nvidia ayarları var sağ alt köşede saatin yanında ona sağ tıklayınca ayarları çıkıyor ordan nview görüntü ayarları var tv ekran kartına bağlı iken yapmak gerekiyor bu ayarı orada çoğaltın üzerine gelince iki ayar çıkıyor birisinde önce tv resmi sonra monitör var diğerinde önce monitör sonra tv resmi var bu video oynatırken önceliği hangisine vermek istediğini belirtiyor sende video görüntüsünü hangisinde izlemek istiyorsan onu seçiyorsun tv önde olanı seçince ekran iki tane oluyor ama video oynatmaya kalkınca video görüntüsü tvde oynarken bu sefer yukarıdaki resimde olan monitörde oluyor kısaca ayar meselesiymiş ilginiz için teşekkür ederim...