bugün chipte yayımlanan bu programı kuran kullanan var mı?
gayet başarılı bir çalışma ama kullananlara birkaç sorum var:
1. ne zamana kadar ücretsiz? benim anladığım satmıyorlar programı
2. süper turbo mu normal turbo mu kullanıyorsunuz?
3. ftp ve torrentlerde bandwidth kısıtlaması ve turbo yapabilen var mı? (ben buraya yazarken cevap maili geldi yine de kaldırmıyorum soruyu)
4. hattı mı hızlandırıyor neyi hızlandırıyor da bu olabiliyor? bu kısmını bir türlü anlayamadım. 8 megabayt ile bağlıyım ben. turbo açınca kaç oluyor da böyle yükleyebiliyor?
ben mail attım ve foruma yazı yazarken cevap şu şekilde geldi:
Merhabalar,
İlginize teşekkür ederiz. handyCafe firewall şimdilik network tabanlı çalışmaktadır ancak arzu ederseniz tek bir bilgisayara da kurabilirsiniz. URL loglamasını seçeneklerden kaldırabilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Açılış sayfasını, kendi arama sayfamıza yönlendirmemizin sebebi de bu zaten. Programı tamamen ücretsiz kullanabilmeniz için. Satılan bir ürünümüz bulunmamaktadır. Süper Turbo veya Normal Turbo arasında seçim yapmayı size bırakıyoruz. Süper Turbo daha hızlı bir yükleme sağlamaktadır. Önerilen de Süper Turbo'dur. Mutlaka ve mutlaka gerçek hızınızı seçin lütfen.
handyCafe cafeler için ancak Firewall genel bir kullanımı hedeflemektedir. Şuan için sadece Web tabanlı uygulamaları destekliyor. IE, Mozilla ve Chrome ile uyumludur. FTP ve diğer protokoller için henüz bir destek mevcut değil.