2 side vark ama korsan :-)
Türejenmiş yok zehirmiş
- 1
- 2
ahaha bak ne buldum:Bu adamın filmlerine hastayım teknik olarak dayak atıyor adam patron benim filminde patrona bi sopa çekiyor :D
qoptum.sssStreet Fighter X Tekken Cinematic Trailer 5 - YouTube buda oyun fragmanı
adamın bilmediği dovus sanatı yok
ben en çok sağ ve sol kroşe yumruk atarken ki çıkardığı ses süper adamı sersemletiyor filmde büyük üstad chak noris e yaptığı gibi ve birde dönen dekmesi süper tam adamın kafasına vuruyor
ben en çok sağ ve sol kroşe yumruk atarken ki çıkardığı ses süper adamı sersemletiyor filmde büyük üstad chak noris e yaptığı gibi ve birde dönen dekmesi süper tam adamın kafasınaglscgn arkadaşım bruce lee'nin rol aldığı tüm filmlerin isimlerini konuya eklersen sevinirim indirecemde
eğer bildiğin torrent varsa daha iyi olur...
Sen galiba bu adamın hayranısın tüm filmlerini bilirsin...
glscgn arkadaşım bruce lee'nin rol aldığı tüm filmlerin isimlerini konuya eklersen sevinirim indirecemdepeki nasıl istersin ona göre link vereyim
eğer bildiğin torrent varsa daha iyi olur...
Sen galiba bu adamın hayranısın tüm filmlerini bilirsin...
1080 P
720 P
dvdrip
tr dublaj hepsi zaten benim bildiğim 6 tane film i var ancak öldüğü için son 1-veya 2 film de dublör oynuyor
Eğer indireceğim bir yer varsa 1080 P formatında olursa daha iyi olur
dwdrip'lerde bazen sorunlar çıkabiliyor...
Teşekkür..
usta bu gün yazmışsın şimdi gördüm linklere j dowland la baktım da sağlam bi tek fileserver var bu arada 720 p varmış 1080 p yokEywallah teşekkür ederim arkadaşım şunları indiragandi edeyim
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
dün chun lee nin doğum gününydü
iyiki doğdun chun lee :]]
baldırdaki kaslara bak.o kaslar bizim çırpı bruce lee de yok :}
adamım ken vs vega:http://youtu.be/MrwQ7n4eIfo
chun li nin bacakları videoda daha güzelmiş
bu arada yanılmıyorsam bundan 8-10 sene önce street fighter ın çizgi film i ni yayınlıyorlardı tr dublaj tabi 1-2 bölüm izledim sonra kaldırdılar çizgi dizi yi keşke olsada izlesek valla 21 yaşındayım fakat yinede izlerim
- 1
- 2