Evet arkadaşlar bugün (07.05.2011)tarihinde BJK-BURSA maçı öncesinde yaşanan olaylarda Türk Futbolu Türk taraftarlığı lekelenmiştir.Geçmiş olsunlarımı ileterek olayı çıkaran tüm Bursaspor Taraftarlarını KINIYORUM!..
Türk Futboluna geçmiş olsun!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya adamlar molotofla oyuncuları beklemiş otel dışında, daha neyin savunmasını yapıyorsunuz, çıksalar öldürcekler demek ki, bu holiganizm değil düpedüz insan olmadıklarını gösteren bir eylemdir...
Ama geçen maçta iki taraftar arasındaydı ve TFF yeterli cezaları verdi.Bursalıların yaptıklarını izlemedin mi?Sanki burası Libya...Daha BJK taraftarları gelmeden olay çıkardınız.Ya gelselerdi?Birde artık o zaman ne olur düşünsene.
ANARXİA yorumuna gerçekten katılıyorum !!!
Ben Fenerbahçe taraftarıyım, Bursa değil. Bir önceki karşılaşmada Bursaspor taraftarları bıçaklandı. Kırmızı halı üzerinde sizi ellerinde çiçeklerle bekleneceğinizi sanmıyordunuz herhalde. Çıkan olayları tabiki tasvip etmiyorum ama olay çıkacağını sende, bende, ANARXİA'da biliyordu. Bu olaylarıda sorumluları Bursaspor taraftarı kadar TFF'ninde suçu var ama gereken cezayı verecektir kendisi. 2-3 maç saha kapatma gibi cezalar verilirse aynı Beşiktaş'a verildiği ceza gibi bu olaylar giderek artar. Umarım verilecek ceza diğer takımları da etkiler bir daha böyle olaylar yaşanmaz..
Ben Fenerbahçe taraftarıyım, Bursa değil. Bir önceki karşılaşmada Bursaspor taraftarları bıçaklandı. Kırmızı halı üzerinde sizi ellerinde çiçeklerle bekleneceğinizi sanmıyordunuz herhalde. Çıkan olayları tabiki tasvip etmiyorum ama olay çıkacağını sende, bende, ANARXİA'da biliyordu. Bu olaylarıda sorumluları Bursaspor taraftarı kadar TFF'ninde suçu var ama gereken cezayı verecektir kendisi. 2-3 maç saha kapatma gibi cezalar verilirse aynı Beşiktaş'a verildiği ceza gibi bu olaylar giderek artar. Umarım verilecek ceza diğer takımları da etkiler bir daha böyle olaylar yaşanmaz..trabzon sporluyum ama bu kardeşime hak veriyorum sen kalk adama bas bıçağı sonra kınıyorum de yokyaa ne bekliyordun bir buket kırmızıgülmü ? siz yabarken iyi size yabılınca kınıyorum sana yabılmasını istemediğini başkasına yabmıcan aga bu işler böle gider bıçağın ne işi var taraftarın elinde taraftar dediğin davuluyla trompetiyle gelir stada bizde böle.Aslında gerçekten üzücü olaylar ama çıkıyor böleleri taraftarların arasında sana tavsiyem arkana yaslan ve düşün. HOLİGAN. Bıçağı alıp stada gidenmi yoksa arkadaşları bıçaklanınca aynı karşılığı verenlermi..Saygılar kolay gelsin (türk milleti toplum olarak intikam almaya mehilliyiz) acı ama gerçekSon Düzenleme: Kapalı Hesap (165541) ~ 08 Mayıs 2011 17:07
İçip içip mi geliyorsunuz la biz bıçaklamadık mı dedik adamlar daha biz gelmeden daldı polislere 35 yaralı çıktı ya çArşıda gelseydi oradaki olayları bir düşün...