Öncelikle Merhaba Reklam,calinti,Hirsiz V.B seyler istemiyorum arkadaslar neden diyeceksiniz..
Reklam Vermeyeyim Rpg Oyun Yapma Programi var bilirsiniz rpg maker xp ve bununda turk dersleri var taninmis bir site www.........com reklam olmasin :) adamlar amator turk oyunculari guya yaptigim online oyun birsuru calismami 2 saniye icinde ezdiler ne diyeyim kuurbaz bir site oldu cikti ustne ustluk moderator kufur edeni deil moderatorden yardim isteyeni banliyor kanit isterseniz bir video yaparim birde fotograflardan ss ceker atarim.. neyse Sorum su
Yaptigim Online Oyun'a Ekip Ariyorum Eger CHIP izin verirse 1 kaç veya Tam Düzenli Bir Ekib Seçmek Istiyorum. Bahsedeyim Biraz
Oyunum 2d Flash MMORPG CHIP izin verirse Oyun Motorunu SOylemek Istiyorum Eger Yasak ise beni uyarin motorun adini duzenleme yaparak kaldirim.
Oyun Motoru: Eclipse Stable.
Kodlamalari Tek Basima Grafik dosya duzen felan anlayacaginiz herseyi tek basima yaptim siteyide html olarak Yaptim.
Eger Yasal ise derimki CHIP Reklamini ben Siteme Atayim? Sponsor olarak isterlerse yöneticiler :)
Aradigim Ekip:
16 Yas Üzeri Bilgili, Bilgisi Bilgisayar üzerine Olsun Grafikleme Üzerine Olsun yeterki olsun :)
Iletisim için
dj_boran46@hotmail.com veya [email]deathlordsup@gmail.com[/email]
Veya Bu Konu Altinda Yorumlariniza Deyinerek Iletisimi Güncellestirerek Kendimizi ilerletebiliriz.