Türk Telekom, 2 yeni kampanyayla iddialı

CHIP Online
09-06-2008, 17:40   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Türk Telekom, duyurulan yeni kampanya ile tüketicilere saatlerce bedava konuşma fırsatı sunuyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Turk ... a-iddiali_7254.html

“Akşamdan Sabaha” adı verilen tarife gündüz evde olmayan, telefonu daha çok akşam kullanan ailelere yönelik. Bu kampanyada akşam 18.00’den sabah saat 08.00’e kadar tüm konuşmalar ücretsiz.

Her şey dahil 19 YTL ödeyen herkes bu kampanyadan yararlanabilecek. Günün kalan kısımlarında yapılan görüşmeler ise tüketicinin üye olduğu tarifeden ücretlendirilecek.

Çok konuşanlar için
İkinci kampanya ise çok konuşan ve sürekli evde olan hanımları ve küçük işletmeleri ilgilendiriyor. Bu kampanyada 1 saat konuşma 1 dakika sayılıyor. Yani 1 saat konuşan bir abone sadece 12 kuruş ödüyor. Bu tarifede de sabit ücret her şey dahil 19 YTL.

Cem Yılmaz yeniden karşımızda
Yaklaşık 10 gün içerisinde hayata geçirilmesi planlanan kampanyaların tanıtımı ise yine Cem Yılmaz yapıyor. Yeni reklamlarda Yılmaz karşımıza ‘Jem Bey’ ismiyle çizgi kahraman olarak çıkacak.

ADSL'de hedef büyük: 6 milyon
Kampanyanın reklam filmlerinin gösteriminden sonra Türk Telekom İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, yılın ilk çeyreğini değerlendirdi. Paul Doany, 2008 sonunda ADSL abone sayılarının 6 milyona ulaşabileceğini öngördüklerini bildirdi.

AA

Tüm konu: Türk Telekom, 2 yeni kampanyayla iddialı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: TT'un yeni kampanyaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Göktürk
09-06-2008, 17:50   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

türkiyeye dolandır bea satarsan yahudiye ttkom alırısın böle fiyatıı türkün türkten baska adamı olmaz vereydin türk yatırımcıaa millet bırak yaw inanma böle kampanya tarife bea internette millete cektirtiii sıkıntıları unutmuyalım memleketimin insanı yer ver kazığı ...:D:D:D:

Banned
09-06-2008, 17:51   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Doğruyu söyleyenleri dokuz köyden kovarlarmış bakalım bana ne diyecekler.

Türk telekom internet bağlantısı alabilmek için telefon abonesi olma zorunluluğunu kaldırsın ondan sonra telefon hizmetini bedevada yapsa cehennemim dibine kadar yolu var. İnternet için zorunlu tutmasa eve ev telefonu koyarsam namerdim.

''Ben malımın huyunu bilmezmiyim'' demiş atalarımız. Bende bilirim. Bakalım aba altında ne sopalar, af buyurun ne kazıklar atmaya çalışacaklar. Türk Telekom = TK = Türkiye Talancısı

Son Düzenleme: khramn ~ 09 Haziran 2008 22:55
_AFD_
09-06-2008, 17:54   |  #4  
Yıllanmış Üye
596 mesaj
khramn
Doğruyu söyleyenleri dokuz köyden kovarlarmış bakalım bana ne diyecekler.

Türk telekom internet bağlantısı alabilmek için telefon abonesi olma zorunluluğunu kaldırsın ondan sonra telefon hizmetini bedevada yapsa cehennemim dibine kadar yolu var. İnternet için zorunlu tutmasa eve ev telefonu koyarsam namerdim.

''Ben malıyım huyunu bilmezmiyim'' demiş atalarımız. Bende bilirim. Bakalım aba altında ne sopalar, af buyurun ne kazıklar atmaya çalışacaklar. Türk Telekom = TK = Türkiye Talancısı

gerçekten çok doğru hele şu TK denilen şeyBeğenmedim

Recep Baltaş
09-06-2008, 17:59   |  #5  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

bence olumlu bir gelişme. Sizn içiniz kararmış :D

z_oneal
09-06-2008, 18:07   |  #6  
z_oneal avatarı
Yıllanmış Üye
712 mesaj

Neresi olumlu bize pahalı interneti kakalasınlar tabi sonra kampanyaymış.. :P

Selçuk İslamoğlu
09-06-2008, 18:37   |  #7  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Keşke Almanya'daki gibi olsa...

Sınırsız internet kullanıcılarına nereyi ararsa arasın telefon ücretsiz. Aylık 49 Euro'ya, bizim 4 mbit sınırsız fiyatı mesela. İstersen yurtdışı ara saatlerce, konuşma ücretsiz..

Göktürk
09-06-2008, 18:45   |  #8  
Yeni Üye
38 mesaj

o zaman selçuk abi gurbetçiler yaşaadı ne diim ben sana inş merker gurbetçi türk kardeşlerimize ambargo uygulamaz saol tsk abi..keşke ucuz internetimz olsa arkadaslar.....

aygurbuz
09-06-2008, 22:50   |  #9  
Yeni Üye
29 mesaj

okyanusun ortasındaki avustralyada bile evlerde broadband internet 50 ytl. iken bizdeki adsl fiyatlarına, hizmet kalitesine ve @khramn da belirtmiş olduğu kartel uygulamalarına yuh demekten başka ne diyebiliriz ki?

özel sektörde telekomdan berbat çıktı, tellcom ve sabancıda aynı fiyattan kakalıyor:)

hazır kazlar (alınmayın ama öyleyiz, şahsen kendimi kaz gibi hissediyorum faturayı görünce) yolunyorken niye daha az kazanalım mantığı devam ediyor.

bu kampanyalarıda bir nevi "çevir kazı yanmasın, aman uyanmasın" mantığının ürünü olarak görmek lazım.

telekominikasyon kar oranları ile ilgili bir yazı vardı, linkini bulursam eklerim. (kar oranı %42 idi yanlış hatırlamıyorsam)

Üç kuruşun kavgasını yapıyor ama 3,1 milyar YTL kar ediyor
Ekleme: http://www.btdunyasi.net/index.p ... er_id=309&cat_id=22

Son Düzenleme: aygurbuz ~ 11 Haziran 2008 13:38
SaGoPa KaJMeR.
09-06-2008, 23:25   |  #10  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

ben 4 gb limitli kullanıcıyım. ttnet özelleşmeden 256 3 gb kullanıcılık dönemimde oldu. 3 gb limitli zamanlar ayda bir film ve arasıra müzik indirme işlemlerini kesin yapardım. emuleyi en çok kullandığım dönemdi. fakat şimdi baktığımda sanki kotam ben kullanmasam da ya da şöyle diyim 10 mb indiriyorsam ttnet onu 50mb olarak geçiyor gibi. neden derseniz salı günü anlamadığım şekilde 3.2 gb olan indirmem bu gün 4.2 gb olmuş durumda(kota aşılmış). ve salıdan bu güne kadar yaptığım günlük işler(mail vs), bir kaç youtube videosu(temporar internet files den baktım videoların toplam boyutu 40 mb) ve oks ve öss sonuçlarına bakmak. baktım ve ne kadar artacağını ölçtüğüm. bu zamanda akıl almaz bir şekilde kotamın arttığını gördüm.

acaba diyorum bir ara telsimin kullanıcılar çakmaz diye gizliden kontör düşürmesi, aveanında aynı şekilde bir süre sistemde arıza var nedenini bilmiyoruz diyip böyle yapması(en azında ben ve bir kaç telsimci arkadaşımın hattından arada sırada kendi kendine 3-5 kontör düşerdi ve avea kullanan arkadaşlardan da dediğim şikayetler gelmişti zamanında) gibi bu günde ttnet aynı şeyi kullanıcı ne kadar indirdiğini tam bilemediği için bilerek kota aşımı mı yaptırıyor.

böylece kullanıcı şu seçeneklerle karşı karşıya geliyor.

1-beklemediği derecede yüksek faturaları ödemek
2-üst kotaya geçmek
3-sınırsıza geçmek

bunlardan en mantıklısı 256 sınırsıza geçmek. aslında şu anda bırakmak istiyorum. O yüzden Hemen temmuzun 1 DE Dilekcemi verip Sınırsıza Geccem En mantıklısı

Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 09 Haziran 2008 23:37
kuruwa
10-06-2008, 00:24   |  #11  
Yıllanmış Üye
2,438 mesaj
byburak2008
ben 4 gb limitli kullanıcıyım. ttnet özelleşmeden 256 3 gb kullanıcılık dönemimde oldu. 3 gb limitli zamanlar ayda bir film ve arasıra müzik indirme işlemlerini kesin yapardım. emuleyi en çok kullandığım dönemdi. fakat şimdi baktığımda sanki kotam ben kullanmasam da ya da şöyle diyim 10 mb indiriyorsam ttnet onu 50mb olarak geçiyor gibi. neden derseniz salı günü anlamadığım şekilde 3.2 gb olan indirmem bu gün 4.2 gb olmuş durumda(kota aşılmış). ve salıdan bu güne kadar yaptığım günlük işler(mail vs), bir kaç youtube videosu(temporar internet files den baktım videoların toplam boyutu 40 mb) ve oks ve öss sonuçlarına bakmak. baktım ve ne kadar artacağını ölçtüğüm. bu zamanda akıl almaz bir şekilde kotamın arttığını gördüm.

acaba diyorum bir ara telsimin kullanıcılar çakmaz diye gizliden kontör düşürmesi, aveanında aynı şekilde bir süre sistemde arıza var nedenini bilmiyoruz diyip böyle yapması(en azında ben ve bir kaç telsimci arkadaşımın hattından arada sırada kendi kendine 3-5 kontör düşerdi ve avea kullanan arkadaşlardan da dediğim şikayetler gelmişti zamanında) gibi bu günde ttnet aynı şeyi kullanıcı ne kadar indirdiğini tam bilemediği için bilerek kota aşımı mı yaptırıyor.

böylece kullanıcı şu seçeneklerle karşı karşıya geliyor.

1-beklemediği derecede yüksek faturaları ödemek
2-üst kotaya geçmek
3-sınırsıza geçmek

bunlardan en mantıklısı 256 sınırsıza geçmek. aslında şu anda bırakmak istiyorum. O yüzden Hemen temmuzun 1 DE Dilekcemi verip Sınırsıza Geccem En mantıklısı

SENİN GİBİ BİR ÇOK ARKADAŞTA AYNI ŞEKİLDE SÖYLÜYOR UNUTMA TELEKOM KİMLERDE YAHUDİLERDE YAHUDİLER KİMİN KANKASI ABD TÜRKİYEDE BUNLARIN ÇAKMA KANKASI KİM ODA BELLİ ENAYİ OLAN KESİMDE HALK VURUN HALKA MİSALİ AĞIR KONUŞTUYSUM KUSURA BAKMAYIN

Göktürk
10-06-2008, 01:31   |  #12  
Yeni Üye
38 mesaj

sayın devlet mensupları yaktınız türk milletini ya abi bana bakın ülkenin en önemli telekonomikasyon ve iletişim devi satılırmı bea mantığa bak yaw sonra bize böle ikibüklüm geçio hemde para verdiim halde internetide kesiorlar arada yok faaliyet yok şöyle yok böle len ne len bu celenliom artık bir gün gidecem eli sopalı halde ttkom birini indiricem arkadaslar yaww gitti yahudiye sattı ne varda satan akıllım yaww senin tuzun kuru tabi ceken kim alt devre millet yazıklar olsun yaww al bakam geri hadi türktelekomu veriomu yahudi

wolcun
10-06-2008, 03:14   |  #13  
Taze Üye
14 mesaj

kampanyaya bak kampanyaya çok şeyimizdedi..bizene kardeşim sen indirecen mi adsl fiyatlarını kaldırsana kota olayını kotalı 4gb abonesiyim 1gb aştım mı geliyo 50ytl  ıkındım aşmadım kotayı geliyo 39 ytl hani 24,90ytl di aşmadım kotayı yine
39geldi sözde bağlantı ücretini 12aya bölecekti ayda 9ytl aldı bide 10 küsür ytl de extradan vergi aldı birde 4gb 25die yırtınsın dursun yalan zaten ev telofonufda her ay 25 gelio iki üç kez belkialo diyoruz...birde övünüyorlar yılın ilk çeğreğinde 6milyon adsl abosei olacakmışmış adamlar kebap türkleri herkes biliyoruz kaz'ız upuzun tüylerimiz var yol yol bitmiyorlar nasıl olsa ve ses de çıkarmıyoruz ohh ne güsel en yüksek kredi kartı faizleri bizde en pahalı elektrik su telefon bizde en pahalı benzin bizde sözde nemiş bağımsızız sözde bağımsızız dış güçlerin esiri olmuşuz bunda da suç bizde göz göre göre işe yaramaz hükümetleri getirtiyorsunuz başımıza adamlar geldi 5yılda donumuza kadar sattılar bee gitttniz hala yine oy verdiniz yazıklar olsun %47 size sizin yüzününden %53ün de başı yanıyor kendinizi yaktınız bizi de yaktınız be!!!

CoolKick
10-06-2008, 10:17   |  #14  
Yıllanmış Üye
135 mesaj
wolcun
kampanyaya bak kampanyaya çok şeyimizdedi..bizene kardeşim sen indirecen mi adsl fiyatlarını kaldırsana kota olayını kotalı 4gb abonesiyim 1gb aştım mı geliyo 50ytl  ıkındım aşmadım kotayı geliyo 39 ytl hani 24,90ytl di aşmadım kotayı yine
39geldi sözde bağlantı ücretini 12aya bölecekti ayda 9ytl aldı bide 10 küsür ytl de extradan vergi aldı birde 4gb 25die yırtınsın dursun yalan zaten ev telofonufda her ay 25 gelio iki üç kez belkialo diyoruz...birde övünüyorlar yılın ilk çeğreğinde 6milyon adsl abosei olacakmışmış adamlar kebap türkleri herkes biliyoruz kaz'ız upuzun tüylerimiz var yol yol bitmiyorlar nasıl olsa ve ses de çıkarmıyoruz ohh ne güsel en yüksek kredi kartı faizleri bizde en pahalı elektrik su telefon bizde en pahalı benzin bizde sözde nemiş bağımsızız sözde bağımsızız dış güçlerin esiri olmuşuz bunda da suç bizde göz göre göre işe yaramaz hükümetleri getirtiyorsunuz başımıza adamlar geldi 5yılda donumuza kadar sattılar bee gitttniz hala yine oy verdiniz yazıklar olsun %47 size sizin yüzününden %53ün de başı yanıyor kendinizi yaktınız bizi de yaktınız be!!!
Yaw arkadaş, helal olsun sana ne güzel yazmışsın öyle. Birçok kişinin düşüncelerini dile getirmişsin. Yazdıklarının hepsine katılıyorum.

Banned
10-06-2008, 10:45   |  #15  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
wolcun
5yılda donumuza kadar sattılar bee
Ben artık kıçımı tutarak geziyorum. Hani demişsin ya donumuza kadar sattılar, tamamda bunlar dondan sonrasınada talipler.Bakın geçen hafta bir sitede yazmış olduğum yazımı ekleyeyim, acaba elden giden sadece donumuza kadar mı? Yoksa dahasıda varmı?
khramn
AKP Standartları = Aç koyma planları ve standartları

Farkındaysanız ülkemiz iki satandarta binaen yönetilir oldu.

1. Avrupa birliği standartları= Bu yöntemi sevgili hükümetimiz halka atmak istediği kazığın herhangi bir örnek yada benzerini herhangi bir avrupa ülkesinde gördüyse kullanmaktadır. Yani biz avrupa standartlarına uymaya çalışıyoruz diyerek.
2. AKP satandartları = Bu yöntem atılacak olan kazığın matematiksel hesaplar ile hissettirilmeden atılması tekniğidir.

Örnek:

Bugünlerde yaynınlanan bir haberle sevgili hükümetimiz temel gıamız olan ekmege standart getirdi ve ekmeğin gramajının standart 300 gr olarak uygulanmasını kararlaştırdı ve farklı gramajlı üretimi yasakladı.Olayı açıklayacak olursak gramaj oyunu ile kazık hissettirilmeden birkez daha atıldı.
(fiyatlar bulunduğum yer fiyatlarıdır, illere göre değişik olarak seyretmiş olabilir)
Şöyleki;2003 yılından bu tarafa geçen süre zarfında bizim karagün dostu ekmeğimizin başına gelenler, öncelikle 200 liradan 250 liraya çıktı - yetmedi nedense 210 gr dan 200 gr ma düştü - yetmedi 25 liradan 300 liraya çıktı - yetmedi 200 gr dan 180 gr ma düştü- yetmedi- 300 liradan 350 liraya çıktı -  yetmedi standat geldi 300 gr oldu ve 750 liraya çıktı. Bu arada dikkat edilirse 5 yılda ekmeğe sadece üç defa zam yapılmış gösterildi. Daha geçen hafta tartarak 180 gr olarak bizzat 350 liraya aldığım ekmekğe hiç zam gelmedi standart geldi ve 300 gr mı 750 oldu. Bakalım zam gelmemiş mi?

180*2 = 360 gr * 350 = 700 lira ( geçen hafta 360 gr mı 700 liradan yerken) gr mı 1.94 lira
                         300 gr = 750 lira ( bu hafta 300 gr mı 750 liraya yiyorum)  gr mı 2.5 lira

Yani gramda 0,56 lira kazık yiyorum.Buda demektirki geçen hafta 350 liraya aldığım 180 gr lik ekmeği şimdi 450 liraya yiyorum. Yani % 30 AKP standart kazığı yiyorum.

Kısacası hiç farkına vardınız  mı ? Bu hafta ekmeğe % 30 zam yapılıp histtirilmeden standart altında kazıklandığınızın ?
Buyrun yorumlar!!

mesut_illegal
10-06-2008, 16:34   |  #16  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

arkadaşlar birçoğunuz haklısınız ama şuan ttnet devletin elinde olsaydı çoğu internet kullanıcısı olmayacaktı en iyi hizmet yapan kazansın devir hizmet devri arkadaşlar abartısız geçen günlerde modemim bozuldu ben internetimde sorun var galiba dedim ttnet'i aradım size abartısız en az 7 kere geri aradılar sırf yardımcı olmak için yani devir hizmet devri eğer bana devletim hizmet etmiyorsa devletim kazanmasın da bana hizmet eden yahudiler kazansın...birçoğunuz bana kızabilirsiniz ama düşüncem bu

aygurbuz
11-06-2008, 13:41   |  #17  
Yeni Üye
29 mesaj

byburak2008 bende kontrol ettim, kafasıne göre yazıyor adamlar. sikayetvar sitesi bu tür şikayetlerle dolu. Sende şikayet et belki faydası olur.
Şahsen ben tellcom'a geçmeyi düşünüyorum.

SaGoPa KaJMeR.
12-06-2008, 01:26   |  #18  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
adeng
byburak2008 bende kontrol ettim, kafasıne göre yazıyor adamlar. sikayetvar sitesi bu tür şikayetlerle dolu. Sende şikayet et belki faydası olur.
Şahsen ben tellcom'a geçmeyi düşünüyorum.
Şikayet et. et . İmanım gevredi. Bi fark yok aynı şiş aynı kebap : Sınırsızdada Faturayı yükseltsinlerde görüyim.

aliveli27
13-06-2008, 09:23   |  #19  
Taze Üye
1 mesaj

açıkcası ne diyeceğim bilemiyorum...
tt kampanya adı altında aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp halkın önüne sürüyor...
yaptıkları o kadar haksız uygulama varki deve misali...
sabit ücret alma... internetin pahalılığı... kotayı aştımı parasını alınması ancak kotayı doldurmadığında indirim veya kotanın bir sonraki aya devredilmemesi...
yazık...
ben bu maili işyerinde yazıyorum ve tt adam gibi hizmet verene kadar da evime ne telefon ne de internet bağlatmayı düşünüyorum...

blueagle
14-06-2008, 04:18   |  #20  
Taze Üye
11 mesaj

Beni kazıklayarak aldığı para ile kendi çalışanlarına ve daha bilmediğim birçok AKP yalakasına düşük ücretle internet dağıtan TT nin başta sahibi olmak üzere tüm yöneticilerinin annelerinin ellerinden öpüyorum.

REDEVİL
15-06-2008, 00:08   |  #21  
Üye
62 mesaj

turkıye de internet  cok pahalı japonya da internet 10 dolar ......... kazıklanıyoruzzzz