Türkçe GTA 5 İstiyoruz!

ardazngn
19-01-2012, 16:57   |  #1  
ardazngn avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

GTA 5'in Türkçe olması için, Türkiye'nin en büyük GTA platformu olan GTATurk.com'un hazırladığı, Türkiye'nin büyük oyun platformlarından LEVEL ONLINE'ın, Bölüm Sonu Canavarı'nın, Konsol Üssü'nün, THGTR'nin ve OyunCeviri.com'un desteklediği bu dev projeye siz de imzanızı atın! Rockstar Games'e sesimizi duyurmalıyız!

http://turkcegtavistiyoruz.gtaturk.com/

Son Düzenleme: ardazngn ~ 19 Ocak 2012 17:03
kaptan.acun
20-01-2012, 12:13   |  #2  
kaptan.acun avatarı
Taze Üye
15 mesaj

Rockstar games oyunun türkçe olmayacağını söylemişti bu gibi şeylerin bu kararlarını değiştireceğinide sanmıyorum ama yine destek vermeliyiz ne olur ne olmaz :D

ardazngn
20-01-2012, 14:07   |  #3  
ardazngn avatarı
OP Taze Üye
3 mesaj

Rockstar Lincoln'den yapılan "Türkçe Bilen Tester Aranıyor" açıklmasından sonra bu sabırsızlıkla bekleyen oyuncularda heyecan yarattı. GTATurk.com Rockstar'a yakınlığıyla biliniyor. Şu anda resmi olmasa da iletişimler çok iyi ve sponsoru sayılır. Bu arada oyunun Türkçe olmayacağını söylediklerini ne duydum ne de bir sitede gördüm.

foreverturks78
21-01-2012, 02:00   |  #4  
Yeni Üye
37 mesaj

allah aşkına gta 5'e türkçe yama olunca ne olucak oynayamıcakmı kimse sanki basit oyun yani anlamıcak ne var türkçe yapılması gereken bir oyun varsa fallout new vegas oyunu yiyosa onu yapsınlar oynayalım karakter geliştirmeyle,görevleri yapmayla ve dialoglarla tamamen herşeyiyle ingilizce bilmeyi gerektiriyo falloutda neymiş deme falluot new vegas çıktığı yıl amerikada yılın oyunu seçildi gta gibi çocuk oyunu int cafe oyunu değil :)

Ozan Yılmaz
22-01-2012, 21:07   |  #5  
Ozan Yılmaz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
144 mesaj

Bunu böyle yapmaları yanlış Türkiye'de üreten firmaya dilekçe yazsınlar onlar zaten dikkate alıp bir şeyler yaparlar ve ekonomiyi düşünüpte bunu zorlayabilirler çünkü çıkarsa Türkiye'de patlama olur. 

Bu arada firmanın ismi ARAL (Mahmutbey'de zaten internet sitesine bakın orda görürsünüz)

Son Düzenleme: Ozan Yılmaz ~ 22 Ocak 2012 21:09