Selam arkadaşlar firefox geçen yıldan bu yana kürtçe dil seçeneğide sundu buna bir tepki olarak herkes bilgisayarındaki firefox u kaldırsın..Yaşasın TÜRKÇE
Türkçe'ne Sahip Çık!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bence çok saçma bir istek.. Ben çıktıgından beri kullanıyorum. Alışkanlıklarımı bir programın Kürtçe dil desteği vermesi yuzuden değiştiremem
Borga-xBence çok saçma bir istek.. Ben çıktıgından beri kullanıyorum. Alışkanlıklarımı bir programın Kürtçe dil desteği vermesi yuzuden değişBencede..
Kesinlikle böyle saçma bir neden yüzünden Firefox'umu kaldırmam. Ki Kürtçe Firefox'u destekliyorum. Sonuçta ana dili Kürtçe olan insanların da Firefox kullanma hakkı olmalı. Hatta çok az kişi tarafından konuşulan dillerdeki sürümleri de çıkmalı Firefox'un.
destekliyorum ve ne alakası sı var.turkçe de bır dıldır kurtçede..turkıyede hersey ıngılızce olmaya başlamışken kurtcede bırakın yayınlansın yanii..
Adamlar Kürtçe dil desteği çıkardı diye ben neden Türkçemden vazgeçeyim ki
Bizim milletimiz işte bu yüzden sevilmiyor avrupa ülkelerinde. Yok ona laf atıyoz yok bunu kısıtlıyoruz.
Youtube banlayanlarda bu zihniyet. firefox u kaldır diyenlerde.
Sence bu düşünce yerlimi. Firefox u sevmiyorum tmm. ama laf atmam kaldırın demem.
Borga-xBence çok saçma bir istek.. Ben çıktıgından beri kullanıyorum. Alışkanlıklarımı bir programın Kürtçe dil desteği vermesi yuzuden değişbencede ne gerek var ya
Bende firefox kullanıyodum ama sırf bu yuzden vazgectim. Kimseye zorla bişe yaptıramazsınız kullanmak isteyen kullanır benimki sadece bazılarının bazılarına yaptığı kıyağa karşı tepki göstermek..
arkadaşlar zaten kürtlerin çoğu türkçe biliyor ve hergün sayıları artıyor ve o da bir dildir ve onlarında bu teknolojıden faydalanmalaerı onların enbüyük hakkıdr
işte bizim zihniyetimiz ya kürtçe olsun her dilde olsun NİYE KÜRTÇE KONUŞANLAR İNSAN DEĞİLLERMİ FİREXO KULLANAZLARMI SAÇMALAMA DOSTUM..........
Hem niye kaldırımki fıstık gibi tarayıcı.