http://www.youtube.com/watch?v=_31h1_8jIrA
Türkçe'ye Sahip Çıkalım...
Çok süper bir video yapanın ellerine sağlık.Ne yazık ki gençler bunu anlamıyor.Keşke herkez bizler gibi düşünebilse.Baksanıza adamlar ne diyor.Türkleri Savaşarak Yenemezsiniz !!
Paylaşımınız İçin Teşekkürler
çok güzel paylaşım tşk uğur abicim
video için teşekkürler,türk ülkeleri bugüne kadar savaşılarak değil,vatanı milleti birbirine düşürenler yüzünden yıkılmıştır,türkçemize sahip çıkmalıyız ben yazı acele olduğunda yazımda eksik harfler oluyor,ama bunu severek yapmıyorum,msndeki arkadaşlarım bilir beni yazıma dikkat ederim bozuk yazanları uyarırım falan ama takan yok,benim ablamda bu türkçeyi kıt kullananlardan biriydi onu az çok düzelttirdim arkadaşlarında çevresindekileri uyarması onlarla bu konuda konuşması lazım..
"Dilini kaybetmiş bir millet yok olmaya mahkumdur." M. K. Atatürk
Bu ülkede önce onun Nutuk'undan başladılar ne yazık ki. Saçma sapan bir sadeleştirme(!) gördü maalesef. Bir de bunu "Dildeki Arapça, Farsça kökenli kelimeleri atıyoruz, bu geriliktir" gibi akıllara zarar bir gerekçeyle yaptılar. Bize yapılmış en büyük saldırı, en büyük katliam budur aslında. Sevr bunun yanında hiçbirşeydir. Bir de bunu biz kendi ellerimizle yaptık iyi mi, adamlar gelip zorla yaptırmadılar yani. :S
Aynen öyledir, diliniz yok oluyorsa siz de yok oluyorsunuzdur.
Arkadaşlar dilimize okuyarak sahip çıkacağız, böylece daha çok kelime öğrenecek, dilimizi daha iyi anlayıp kullacak ve onu yaşatmış olacağız. Yabancı diller öğreneceğiz. Birden fazla dil bilen kişi kendi diline de daha fazla vukufiyet kesbeder. Bunun yolu bu ve başka da yolu yok...