Turkcell boy boy reklam verip elinde iphone 3gs oldugunu belirtiyor ama gercekle alakasi yok turkiyenin hangi kentinde olursaniz olun iphone 3gs kimsenin elinde yok gibi GORUNUYOR ama aslinda isler bambaska turkcell elindeki iphone 3g leri satabilmek icin ELINDE IPHONE 3GS oldugu halde bayilerin satmasina izin vermiyor Peki bu savimi kanitlayacak belgem var Turkcelle surekli mail atiyorum ve bana ellerinde iphone olmadigini belirtiyor bayilere gidiyorum hergun her hafta ellerine iphone 3gs geldigini ama yogunluktan dolayi bittigini ama istersem istedigim kadar iPHONE 3G bulabilecegimi soyluyorlar gozumun onunde gerceklesen bir olayida anlatayim turkcell iletim bayilerinden birine girdim baktim iphone 3gs var masanin ustunde ellerinde baska var mi diye sordum olmadigini soylediler ama ben oradan ayrilmadim iphone 3gs satilan musteriye faturayi nasil keseceklerini dinledim oradan sordular "Faturayi 3GS oalrak mi kesilen " yetkili kisi bir belgeye bakti ve" Hayir IPH yazin " dedi simdi soruyorum turkcell nasil oluyorda kimlerin hangi telefonu alacagina karar veriyor ve nasil oluyorda turkcell cozum merkezi elimizde iphone 3gs yok derken turkcell iletisim merkezleri gizli gizli iphone 3gs satabiliyor
Turkcellin bu tutumunu esefle kiniyorum bir daha turkcellden hic bir urun alamyacagim