Turkishdomains.com Forum - Haber

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Turkishdomains
12-01-2005, 07:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2004

www.turkishdomains.com

Domain İlanları

1. Sınırsız sayıda satılık domain ilanı bırakabilirsiniz.
(Domain yönlendirme yok, komisyon yok)

2. Sitemizde listelenen domainlerden almak için başvurabilirsiniz.

* Domain sahipleri ile domain almak isteyenler bir araya geliyor...
* Kişiye özel üye alanı, mesaj kutusu, domain ekleme, düzenleme vb.

Domain Haberleri

Türk ve dünya basınından taranarak devamlı güncellenen Domain haberleri

Domain forumu

Domain alış, satış, domain istekleri, fiyat değerlendirmeleri, pagerank, domainden para kazanma yolları, jenerik domain yakalama yolları, arama motoru optimizasyonu, Türkçe karakterli domainler, registrarlar ... ve daha birçok konu

Domain Kaynakları

Turkishdomains
12-01-2005, 10:06   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2004

Hergün 5 yabancı haber sitesi okuyup, Türk insanını ilgilendirebilecek haberleri seçiyor, ingilizceden Türkçeye çeviriyoruz, yabancı forumları geziyor, bu alandaki son gelişmeleri kendi sitemize yansıtarak, insanlarımızın gündemden uzak kalmamaları için uğraşıyoruz. Yapıcı, ön yargılı olmayan, hoşgörülü, insanlara yardım etmeyi ve bilgiyi paylaşmayı seven üyeler buldukça forumumuzu daha da geliştiriyoruz. Lütfen siz uzak durun :) Zaten sevmemişsiniz siteyi. Forum ve haber dışında domain kaynaklarına yer verdik. (Unutmayın bu konuya ilgi duyanlar da var hem dünya da, hem ülkemizde.)

Site de biraz gezinseydiniz keşke. Site bilgi amaçlı olduğu kadar, bir ilan sitesi. Ancak iyi inceleseydiniz bizim bu pazarlıklardan, domain satışlarından herhangi bir komisyon almadığımızı, ilan bırakılması için bir ücret talep etmediğimizi anlardınız.(Formalite seçilmiş domain bölümü var, ama tamamen görüntü) Bu konuya meraklı insanların birbirleriyle sitemiz aracılığı ile tanışması, alan adlarını satmaları ya da takas etmeleri sitemizin amaçlarından bir tanesi. Ve bir de site daha 2-3 haftalık, zamanla daha da gelişecektir. (Nedense biz Türk insanı bir şeyi beğendiğimiz de kısık sesle söyleriz, güzelce incelemeyip, ön yargı ile yaklaşınca o konuya olumsuz bakar, bunu da bağırarak dile getiririz, sizin cevabınız buna çok uygun)

Birçok forumda tasarımı ve içeriği oldukça olumlu yorumlar almıştı, sert eleştiriniz şaşırttı beni açıkcası, neyse önemli değil. Yetkili arkadaşlar da sizinle aynı fikirde iseler, hemen silebilirler bu konuyu.

Ha bu arada biraz siteyi inceleseydiniz bedava com/net domain dağıttığımızı da görürdünüz. Asıl bunu belirtmedim, biri çıkar reklam bu der diye :)

İyi çalışmalar

Banned
12-01-2005, 10:48   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
548 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2005

Öncelikle yaptığınız ve bu dönemde bir girişimde bulunduğunuz için sizi TEBRİK ederim..Ama  gerçek bir eleştiri için hazır olun.Site beni çok BOĞDU gerçek bu..Bütün içimi karartı beni.Tamam ciddi bir iş için bir site ama bir biraz kendi halinde bırakılmış gibi tasarım kısmı..İnsanın üye olası bile varsa görünüşten biraz soğuyor açıkçası..Hani derler ya ilk 30 saniye fiziğinle sonra çenenle diye...Hiçte haksız değiller.İçerik güzel ama al benisi tok biraz daha özen lütfen..

İyi Çalışmalar..
Serdar Kaçmaz

ugurbostanci
12-01-2005, 16:00   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
247 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2004

arkadaşlarımız çok güzel siteler gördüklerinden böyle tepki verebilirler...

bence reklam amaçlı değil...

Haydi kolay gelsin...

Turkishdomains
12-01-2005, 19:44   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2004

Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Ama birşeye cevap vereceğim. Sizin sol menüde tıkladığınız ve teklif ver yazan yer İLAN KATEGORİLERİ başlığıdır. (bilgisayar, alışveriş vs.) O alanda bilgi ve eğitim söz konusu değil.Hangisine tıklarsanız tıklayın, ilan kategorisi olduğun için teklif ver çıkacaktır. Ancak site sadece ilan sitesi değildir. Forum bölümüyle domain alanında insanlara yardımcı oluyoruz, haber bölümü ile insanımızın dünya domain gündeminden uzak kalmamaları için uğraşıyoruz, domain kaynakları bölümü ile bu işe meraklı olanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Sitenin geneline bakarsanız, hiçbir banner reklam yoktur, hiçbir toplist vb. yerlere kayıt edilmemiş, hit kaygısı taşımamaktadır. Bu tür forumlara yazma sebebim, forum bölümümüze bilgili, bu işe meraklı olanlara yardımcı olabilecek userlar kazandırmak açıkcası. Böylece bu işe meraklı olanlara daha fazla yardımcı olmak.

Düşünceleriniz için tekrar teşekkürler.

İyi çalışmalar

Banned
12-01-2005, 20:46   |  #6  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
123 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

Turkishdomains güzel bir site yapmışsınız...

Sonuna kadar sizi destekliyorum...

Adam forum sayfalarında reklam yapmayacakta nerde yapacak...

Sonuna kadar arkadandayım...

theironman
12-01-2005, 21:21   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

aman Turkishdomains dikkat et, arkandakilere sakın güvenme, nedenini öğrenmek istiyorsan imzamdaki linke klikle...

Turkishdomains
12-01-2005, 21:34   |  #8  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2004

Tek amacım domain konusuna ilgi duyanlara websitemi anlatmak. İnsanlara faydası olmayacak polemiklere girmek, arkamda ya da önümde olan bir kitle edinmek değil.

Zahmet edip site ile ilgili düşüncelerini yazanlara çok teşekkür ederim.

PS. Objektif olduğu sürece her düşünceye saygım var. (Ön yargı hayatın her alanında kötüdür!)

Gökhan Varişler
13-01-2005, 15:14   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,298 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Arkadaşlar konuyu pek uzatmayalım bir site açılmış iyi veya kötü olmuş herkesin fikri sorulmuş açıkçası siteyi bende beyenmedim ama sonuçta polemik yaratmamak lazım Turkishdomains sizde sitenizi bize fikir için sunmuşşunuz zaten her türlü fikire dediğiniz gibi açıksınız olumlu veya olumsuz bende eyupkork arkadaşıma her konuda olmasada büyük ölçüde katılıyorum sizede başarılar diliyorum.
Birde üslubunuz gerçekten güzel tekrar başarılar.