Türkiye Cumhuriyeti Formu Nasıl Omuş 3 aylık bi site arkadaşlar yorumlarınızla inşallah daha iyi olacagız hatalarımız veya göz e hoş gelmeyen yerleri söylerseniz sevinir düzeltmeye calışırız saygılar
tıkla
Türkiye Cumhuriyeti Formu
Türkiye Cumhuriyeti Formu Nasıl Omuş
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj
basit bir forum vbulletinle 3 saat düzeltme yeterli 3 ay ne yapmaya uğraştın anlamadım.
OP Taze Üye
6 mesaj
güzel olmuş ancak herkesin bildiği gibi TÜRKİYE'de Chip-online Formunu geçecek kadar kaliteli forum tanımıyorum ...
yorumlarınız için tşkler zaten chip gibi olmamızı bekleyuemeyiz 3 aylık site sonucta chip yıllardır burda ve olacakta inşallah ;)
tolter kardeşim yorumun için tşkler de basit diyorsun basit oldugunu söyledigine göre webmasterlik elinden geliyorur benimle irtibata gecersen senin bilgilerinden yararlanmak isterim ve basit dedigin şeyleri senden rica etsem ne zaman hazır edersen o zaman alım o tema basit bi tema degil özel yapım ;) saygılar
Yeni Üye
48 mesaj
güzel olmuş ancak herkesin bildiği gibi TÜRKİYE'de Chip-online Formunu geçecek kadar kaliteli forum tanımıyorum ...
www.forumikv.com
bütün üye eri samimidir Admin hariç o forumun parasını odemk ve üyüleri cevap vermemekten başka birşey yapmazSon Düzenleme: errApps ~ 06 Ağustos 2009 20:26
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
ismi cok ıyı bulmussun.gelıstırmesen bıle sıtenı satabılırsın.
Taze Üye
7 mesaj
güzel olmuş ama biraz daha geliştir
OP Taze Üye
6 mesaj
yorumlarınız için tşkler arkadaşlar türkiye cumhuriyeti formu yapınca dogal olarak normal tema kullanmak istemedik özel tema yaptırdık saygılar
Taze Üye
1 mesaj
Yorumlarınız ve Düşünceleriniz İçin Tsk Ederiz Arkadaslar