Merhaba arkadaşlar,
Forumda yeniyim ama kalıcı olmak istiyorum ve sizlere çok farklı bir haber vererek başlamak istiyorum. Daha doğrusu siz değerli arkadaşları bilgilendirmek istiyorum. Umarım bundan sonra da özgün içerikleri paylaşırım. Sizlere yaklaşık 6 ay önce tanıştığım bir sosyal ağdan bahsetmek istiyorum. Belki daha önce buna benzer haberleri ve site linklerinin verildiğini duymuş olabilirsiniz ama bu gerçekten farklı. Peki fark nerede? En büyük farkı sistematik olarak bir proje dahilinde geliştiriliyor olması. Geliştirme aşaması devam ediyor ve sıkı durun bu projenin girişimci ve geliştiricileri tamamen Türk. Şu an sosyal ağlarda kendini kabul ettirmiş fikirleri tekrar yorumlayarak eksikliklerini gidermeye çalışıp tek bir sitede birleştirmeye çalışıyorlar. Piyasadaki hazır scriptlerle değil bizzat kendileri kodluyorlar. Bu kadar zamandır sitede üyeyim ve kullanıcıların deneyimleri, önerileri büyük rol oynuyor. Mesela ben sitenin beğenmediğim bir yerini bizzat proje başındaki kişiyle konuşabiliyorum. Bu çok güzel. Ortam çok samimi ve doğal. Facebooktaki gibi aile dost, iş çevresi yok. Paylaşımları özgürce korkmadan yapabiliyorsunuz. Ayrıca twitter gibi güzel söz çöplüğü ya da birilerinin menfaati doğrultusunda yönlendirme trende soktuğu durumlar da yok. Site'nin şu an anlatamayacağım kadar çok farklı özelliği var. Umarım chip editörleri de bu güzel siteyi inceleme fırsatı bulurlar. Eğer yayınlarlar ise süper olur. Aynı pardus gibi bu tarz yerli projeler desteklenmeli diye düşünüyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum..
Siteye üyelik çok kolay, ilgilenen arkadaşları buradan alayım. Aşağıya sitenin logosunu da koyuyorum